Mrtvi. xDNe razumem Stole
Ne razumem Stole
Sve je dozvoljeno do momenta kada nešto ne postane zvaničnoAjde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Meni je potpuni dealbreaker da se neko smuva ili spava sa nekim a da smo recimo izašli na dejt pre, jer mi govori da je osoba impulsivna, nema samokontrolu, niti poštovanje prema meni. Ako mogu da izdvojim vreme da se dopisujem ili vidim sa nekim, osnovno što očekujem jeste da uspe da ga zadrži u gaćama u međuvremenu.Sve je dozvoljeno do momenta kada nešto ne postane zvanično![]()
Molim ?! Moooooooooliiiim?!Bar vam nisu pokazivali snimke svojih nedavnih sekskapada![]()
Svako na ovakve stvari gleda drugačije, ali ukoliko neki odnos nije konkretno definisan, ne možeš da očekuješ od druge strane da ima ista osecanja kao ti. Bolje biti realan i probati razumeti drugu stranu, nekima je potrebno dodatno vreme da shvate neke stvari.Meni je potpuni dealbreaker da se neko smuva ili spava sa nekim a da smo recimo izašli na dejt pre, jer mi govori da je osoba impulsivna, nema samokontrolu, niti poštovanje prema meni. Ako mogu da izdvojim vreme da se dopisujem ili vidim sa nekim, osnovno što očekujem jeste da uspe da ga zadrži u gaćama u međuvremenu.
View attachment 10286
Molim ?! Moooooooooliiiim?!
To samo pokazuje koliko se ljudi razlikuju i koliko treba da se traži, da bi se pronašlo ono sto nam zaista odgovaraBio je ponosan na to koliko moze da podnese pa hteo decko da se pohvali, vrv je mislio da je popaljujuce lol Doduse, ne znam zasto je onda to uradjeno posle seksa al' dobro. Od tad a) nikad ih ne zovem kod sebe i b) pakujem se cim zavrsimo.
To samo pokazuje koliko se ljudi razlikuju i koliko treba da se traži, da bi se pronašlo ono sto nam zaista odgovara
Očigledno da ga loze takve stvari![]()