Ljubav, navika, panika

Šalim se Mrm, poštujem. 🫠 A Stoletu se priviđaju krstići mada možda su me moderatori osveštali jer sam se povampirio na temama, pa ko veli ajde da ga malo uljudimo.

Što se tiče mene i ove teme ja sam u fazi kada mi se ništa ne radi povodom toga. Kulira mi se i generalno sam primetio da mi je interesovanje slabo. Uvek neko piše na instagramu no nedovoljno da mi drži zainteresovanost.
Kontam da je ovo period konsolidacije stvari koje su mi primarnije.

Ajde da vaskrsnem malo ovu temu, nema ni Petra ni Bebija da se hvale kandidatima i šansama.. Zanima me stav poovodom jedne teme. Da li vam smeta ili bi vam smetalo da ste sa nekim u intenzivnoj komunikaciji, da vidite da ta osoba i dalje visi na aplikaciji za upoznavanje iako niste još uvek ozvaničilli vezu ali ste na putu? I u kojem slučaju vam je ok to i šta može da predstavlja? Da li bi vam u vezi to smetalo, koliko tolerišete bezazlena dopisivanja?
Sve je dozvoljeno do momenta kada nešto ne postane zvanično 😉

Sve je dozvoljeno do momenta kada nešto ne postane zvanično 😉
Meni je potpuni dealbreaker da se neko smuva ili spava sa nekim a da smo recimo izašli na dejt pre, jer mi govori da je osoba impulsivna, nema samokontrolu, niti poštovanje prema meni. Ako mogu da izdvojim vreme da se dopisujem ili vidim sa nekim, osnovno što očekujem jeste da uspe da ga zadrži u gaćama u međuvremenu.

IMG_1788.gif

Last edited:
Stvarno ima svakakvih likova koji drugačije tumače neke stvari. Meni je jedna pristojna kombinacija pukla nakon što je jednom prilikom lik krenuo ležerno da mi prepričava kakva je sve iskustva doživeo na poslovnom putovanju lol. Bilo mi je logično da, iako odnos nije uključivao dublje emotivno angažovanje, to ipak jeste monogamna priča, a njemu ne i bio je iznenađen mojim neslaganjem. Sasvim mi je ok da ljudi imaju takve preferencije (ko voli), a nisam negodovao iz neke ljubomore, već mi je ideja o promiskuitetnom partneru daleka i odbojna, pa sam nakon živopisnih eseja o mediteranskim avanturama dotičnog rekao adio, kerida.

Nekad mi se stvarno čini da treba da angažujem HR da mi pronađu nešto po meri, kakvih sve ima.

Last edited:
Srećom, nisam imao vizuelne prikaze, ovo mi je bilo dovoljno. Hteo sam da kažem kako svi imamo različita shvatanja šta neki odnos (makar bio i površan) znači i podrazumeva i zato ja konkretno uvek volim da pitam šta i kako. Naravno, ne mislim na selekcione intervjuje lol već nekako kroz priču, ili ukoliko ne mogu da ocenim na koji način neko razmišlja onda volim da budem konkretan. Na primer, neki moji prijatelji ne funkcionišu tako i to im je veliki joy killer, posebno onima koji obožavaju napon koji donose nedorečeni odnosi (a u kojima se ja ne pronalazim).

Meni je potpuni dealbreaker da se neko smuva ili spava sa nekim a da smo recimo izašli na dejt pre, jer mi govori da je osoba impulsivna, nema samokontrolu, niti poštovanje prema meni. Ako mogu da izdvojim vreme da se dopisujem ili vidim sa nekim, osnovno što očekujem jeste da uspe da ga zadrži u gaćama u međuvremenu.

View attachment 10286
Svako na ovakve stvari gleda drugačije, ali ukoliko neki odnos nije konkretno definisan, ne možeš da očekuješ od druge strane da ima ista osecanja kao ti. Bolje biti realan i probati razumeti drugu stranu, nekima je potrebno dodatno vreme da shvate neke stvari.
Koliko sam shvatio libertin post, ovde nije došlo do dejta, već samo muvanja preko poruka. Bolje biti realan i neočekivani previše, možda se iznenadiš na kraju pozitivno, a to je mnogo bolje, nego da se razočaraš u nešto, sto u stvari nije ni počelo.

Molim ?! Moooooooooliiiim?!

Bio je ponosan na to koliko moze da podnese pa hteo decko da se pohvali, vrv je mislio da je popaljujuce lol Doduse, ne znam zasto je onda to uradjeno posle seksa al' dobro. Od tad a) nikad ih ne zovem kod sebe i b) pakujem se cim zavrsimo.

Meni se jednom desila situacija da mi nakon mesec dana dejtovanja na whatsup stigne slika sata sa sve porukom "eeeej, da nije mozda ovo tvoj sat, pronadjoh ga ispod kreveta". I ubrzo nakon toga stize nova poruka "aaaa, znam ciji je, sad za vikend se zagubio" 💀😂
Naravno, krstic je momentalno upisan pored imena 😁

Bio je ponosan na to koliko moze da podnese pa hteo decko da se pohvali, vrv je mislio da je popaljujuce lol Doduse, ne znam zasto je onda to uradjeno posle seksa al' dobro. Od tad a) nikad ih ne zovem kod sebe i b) pakujem se cim zavrsimo.
To samo pokazuje koliko se ljudi razlikuju i koliko treba da se traži, da bi se pronašlo ono sto nam zaista odgovara 😉
Očigledno da ga loze takve stvari 🤭

To samo pokazuje koliko se ljudi razlikuju i koliko treba da se traži, da bi se pronašlo ono sto nam zaista odgovara 😉
Očigledno da ga loze takve stvari 🤭

Mislim, ne smeta mi jer je bila varijanta, ali mi je bilo cudno kad se desilo. Slali su mi snimke tokom dopisivanja ali nisam imao iskustvo da se desi nakon seksa, sa sve detaljima i slikama tipova. To je otprilike bio poslednji put da smo se videli, da mu i ja ne dajem materijala za naredne seks dejtove.

Back