Ljubav, navika, panika

Koji trip da se prilikom dopisivanja ne provali odmah da je neko takav, ju, ju. 💀

Ja jedino mislim, a ko se ne slaže neka slobodno kaže zašto uz argumente, da bi ista klasa trebalo da dejtuje istu klasu. Am sori. Prosto ti nisu interesovanja, a ni mogućnosti, sa prosečnom platom i sa natprosečnom, daleko od proseka itd. Treba ispratiti i uklopiti se u nečiji životni stil ipak.

Ne slažem se jer moja interesovanja niti moja ličnost nisu ni na jedan način povezani sa time koliko zarađujem.

U suštini se ne slažem jer je meni to apsolutno nebitno.

Ja sam imao slučaj prošle godine da se mečujem na Tinderu sa likom koji je pun kao brod i dosta putuje i bio sam u fazonu kako ću ja ispratiti tempo ovog lika ako budemo bili zajedno, sigurno mu neću tražiti da meni plaća putovanja kako bih išao sa njim lol

A takođe prošle godine je bila suprotna situacija gde lik nije imao za kartu da dođe do grada da se upoznamo i to mi je baš bio turn off. 😭

Možda drugima uspevaju takve kombinacije, ja se tu ne bih snašao lol

Materijalna strana jeste donekle važna, kako bi se mogli ostvariti neki (zajednički) ciljevi, mada ne bi trebalo da bude presudna. A što se tiče stila, tu je pre pitanje da li npr. uopšte obe osobe vole splavove i klubove, nevezano za to koliko košta separe (bacanje para po mom mišljenju, ali nismo svi isti). Bolje tu sumu iskoristiti za neko putovanje. Čudno je nekako i kad se stvari postave tako da izgleda kao da se od druge strane očekuje da bude nekakav sponzor veze. Desi se da neko možda trenutno nije pri parama, ali ima potencijala da se situacija promeni nabolje. Uglavnom, jeste čudno da se tokom dopisivanja uopšte ne potegne to pitanje, a ljudi su uglavnom hrabriji tako nego uživo da postave slična pitanja i to prilikom prvog susreta.

Muškarac koji nema para treba te pare pod hitno da nabavi - Jovana Jeremić

😂😂😂

Šalim se, ali prosto je:
1. Ne želim niko da mi plaća bilo šta
2. Ne želim ja da plaćam
3. Želim da slično zarađujemo i da prosto funkcionišemo tako u toj nekoj ekonomskoj simbiozi 😂

Mislim da je to fer. A naravno da ako se u nekom trenutku desi da partner zarađuje dosta više ILI ostane bez posla i postane žitelj ostrva Dekintos - ne bih digao nos zbog toga / bio bih podrška.

Nekad i ja maštam nekog istog ranga da budemo power couple, bračni savez. A nekad bih da kupam osobu iz blata i da je okujem zlatom.
Uglavnom, nije dobro, pesma sam od Prijovićke bogata sirotinja.

Dodatak:
Jako volim što su vam smešni moji nervni slomovi, treba češće da prsavam.

Last edited:
Ne treba mi osoba puna para ako nema ista ili slična interesovanja kao i ja.
Pare mogu biti samo sredstvo da vam život bude jednostavniji, ali ne imperativ. Pare ne kupuju sreću.

Koji trip da se prilikom dopisivanja ne provali odmah da je neko takav, ju, ju. 💀

Ja jedino mislim, a ko se ne slaže neka slobodno kaže zašto uz argumente, da bi ista klasa trebalo da dejtuje istu klasu. Am sori. Prosto ti nisu interesovanja, a ni mogućnosti, sa prosečnom platom i sa natprosečnom, daleko od proseka itd. Treba ispratiti i uklopiti se u nečiji životni stil ipak.
Ne bi verovao. Pričali smo o random stvarima, poslovnim i porodičnim prilikama, muzici, filmu... odnosno nekim normalnim temama koje su zapravo osnova početka neke normalne komunikacije. Utoliko je moje iznenađenje bilo veće, pogotovo što sam zaista pomislio da smo se "kliknuli". Šta je želela da postigne i šta je očekivala, ne znam, a iskreno sada me i ne interesuje, jer takve osobe zaista ne želim da vidim ni na mapi. Razočarao se jesam, ali iskreno nisam uopšte sad nešto potresen.

Mislim da ni u kom slučaju taj imovinski status ne bi trebao da bude prepreka u započinjanju veze. Ako gajiš iskrene emocije prema nekome i to se trudiš da gradiš i nadograđuješ ne bi ni najmanje trebalo da te interesuju takve stvari. Možda sam i ja malo više staromodnijih shvatanja, ne znam. Ali jedno znam-a to je da bih pre ostao sam nego se upuštao u vezu u kojoj se od mene očekuje da finansiram i sponzorišem partnera, imao mogućnosti ili ne.

Pare jesu bitne, ali vise u smislu ambicije, stabilnosti i sigurnosti koje one unesu kod coveka, svi ti kvaliteti su mnogima bitni i atraktivni.

E sad neko ko ih nema moze da ima manjak tih kvaliteta i onda se mnogima nece svideti u tom smislu, a da ni ne svane ljudima da je to povezano sa parama.

Stim sto ta devojka iz Djoletove price je bas delulu, neke stvari se ne moraju reci na glas.

Upravo to. Pare su meni bitne da mogu da živim u ovom društvu. Nisu mi bitne za građenje odnosa s nekim.

Pritom je to devojka koja ima 26 godina. To su poprilično zrele godine za žensku osobu, ili bi trebalo da budu.

Pa hipergamije je uvijek bilo i bit će, neke žene se vole financijski osigurat i to im je na prvom mjestu. Zato kad vidiš ružnog lika sa zgodnom ženom, prvo šta čovjeku padne na pamet je to da mora da je lik pun para xD

Mislim bezveze je to svakako, ali takvih slučajeva imaš koliko oćeš, no srećom ima dosta žena kojima to nije na prvom mjestu

Takva su vremena dosla da je postalo cudno kad ti ne propadne dejt. Meni se stalno desava da ljudi pricaju meni umesto sa mnom. A to sta pricaju Sekspir za 3 zivota ne bi smislio. Medjutim ja kad provalim da mi dejt nije u vinklu, a cesto nije, samo se prijatno smeskam i posle isparim. Sto se kaze ko je lud ne budi mu drug.

amanda-tapping.gif

Back