Da li je danas sistem vrednosti toliko poremećen da se sve svelo na suvi materijalizam? Ja stvarno ne mogu da verujem, već duže se dopisujem sa jednom devojkom, komunikacija je išla u vrlo lepom smeru, rekao bih da smo se negde "našli", bar mi je tako delovalo u datom momentu. Da bi danas, tokom dejta, u nekom momentu krenula salva pitanja o mom imovinskom stanju, prvo indirektno, a onda vrlo direktno-kolika ti je plata, koji automobil voziš, da li voliš markiranu garderobu, zatim priče o njenim izlascima po splavovima i klubovima gde su separei po 200 evra, kako je "lovila" tipove da joj plaćaju pića itd itd. I tako se jedna solidna komunikacija u sekundi okrene naglavačke i ja ostanem potpuno zgranut i zabezeknut. Nekako sam priveo to kraju i bukvalno bio u fazonu girl bye forever.

I nije mi to prva takva situacija, imao sam ih, ali sam mogao u startu da prozrem taj soj i odmah otkačim, a ovo sada mi to nije nagoveštavalo ni najmanje. Bedak i razočarenje level pro. Zaista zavidim vama koji uspevate da stvorite kvalitetan i zdrav odnos u današnje vreme.