lu Luksemburg 2025: Laura Thorn - La Poupée Monte Le Son

Luksemburg
Ja ne znam kome je ova Koncita vise zanimljiva.🙄
Tako je.Valjda samo zanimljiva kreatorina Agende. Ili,Konchita nema drugog posla!OK bila je lani u Malmeu ali pustite i druge
Baš je bilo lijepo opet vidjeti i Sertab Erenen.

Ne sviđa mi se pobednička pesma nažalost, podseća me na Leonoru (Danska 2019) pored već pomenute Zoe, koje mi se isto nisu svidele, s tim što je Loin d'ici bila više keči

Још једна непостојећа и песма и певаљка.

Stranci koje znam su oduševljeni. Par njih nije ali su u fazonu da će se kvalifikovati sigurno.

Pa uklapaju se u ovogodišnji grafički dizajn, a sad što je on problematičan, šta da se radi. Poslednjih godina se ide na neka čudna rešenja, ili je mnogo šareno ili retro.

Meni je ovo više Estonija 2011 vajb po nivou ''slatkoće'' i dopadljivosti kostima i koreografije nego Danska 2019 ili Austrija 2016, iako je na francuskom jeziku...
Pa šta znam, sviđa mi se ali je poprilično slabije i manje konkurentno nego prošlogodišnji ''Fighter'', kapiram da će dodatnu utegnuti nastup do Bazela i da će tu biti sve na svom mjestu, Evropa voli ove beneluške kjutiće tako da uz neki prikladan running order mogu se kvalifikovati bez problema. :p

Laura ok, JESC vajb pesma, oduševljen nisam, bolji izbor su imali prošle godine. Ide na neku sredinu liste kod mene svakako.

• Like
Reactions: Lux
Pa manje je do dizajna tambnejla, a više do njene demonske face na istom.

Back