lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Moram da pohvalim produkciju LSC. Vidi se da su ulozili pametno i angazovali proverenu i iskusnu firmu.

Anyway, navodno RTL se konsultuje sa EBU i drugim organizacijama zbog slicnosti pesme sa Keeping your head up od Birdy.

Pesma je ok, meni zvuci kao nesto sto bi pevala Taylor Swift. Ne znam sto klasifikuju kao zastarelu

Meni vuče malo na 2015-u godinu, taj period otprilike, ili čak ranije, ali u svakom slučaju pjesma mi se sviđa i mislim da će se jako svidjeti ovoj casual publici koja bude po prvi put čula pjesmu.

Sličnost sa Birdy-nom pesmom je očigledna i svaki drugi komentar je o tome. Ali ne verujem da će išta biti od toga jer svaka peta evrovizijska pesma bude optužena da je plagijat.

Meni ova pesma zvuči kao neki filer sa albuma Florence and the Machine.

Dok kod nas stiže Akylas u subotu, Bugari će tada ugostiti Eva Mariju, u emisiji u kojoj će izabrati pesmu za Beč.

Meni ova pesma zvuči kao neki filer sa albuma Florence and the Machine.
Ovo sam juče pomislio. 😆 da je ona otpevala grmela bi jače.

S tim što se meni pesma sviđa, jako mi prijatne emocije budi i volim vilinsku atmosferu.

Mene plaše njene facijalne ekspresije za vrijeme nastupa

Nepostojeće od samog početka, možda mi je ova i "najnevidljivija" pesma ove sezone. Mogli bi odmoriti ove godine od finala.

Glorifikovana junior eurovision pesma. Teško da će finala videti, ali luksemburg ima taj slatkast, nevin vajb koji može da se dopadne određenoj publici pa možda uz asistenciju žirija uleti na neko mesto za finale.

Ja mislim da će oni i ove godine proći u finale. Nekako mislim da će se među brojnim baladama tamo ovo istaći. Pjesma ima neku svježinu i vajb koji mislim da će se dopasti i žiriju i publici, samo šteta što nije na maternjem jeziku, jer bi doživljaj bio potpun.

Ma prolazi ona lagano, mislim da će da naprave neki lep nastup. Ona mi je sva tako umilna i slatka, nekako ne možeš da joj odoliš

Back