lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Drugo polufinale je krkljanac, bas ne znam sta da mislim. Azerbejdzan je jedini sigurni NQ, a Danska, Ukrajina, Australija i moguce Bugarska jer drim tim su sigurne. Ostalo moze biti bukvalno svaki scenario.

Ne Partez Pas Sans Moi

Treba naglasiti da su oba puta dosad pravili odlicne nastupe, znatno bolje nego na nf

Mogli bi odmoriti od finala, pesma mi je i dalje apsolutni non event, ali mislim da su šanse 50:50, najviše zbog žirija. Da je ostao samo tvt, mislim da bi morali da se pomuče.

Ja sam sa ovom pesmom nit' tamo - nit' vamo.
Lepa jeste, možda je pogura žiri ali ni to nisam sigurna. Nežna je i nekako me podseća po vajbu na "Ožiljak na duši"

Upravo sam se setila zašto sam sa ovom pesmicom u deficitu! Podseća me na Enia, a to sam slušala u nekom prošlom životu.

I dalje se nadam da će proći jer neko od laganijih isto zaslužuje prolazak...

Manifestujem da Lux ne ispadne baš sad kad im konačno volim pesmu.

Upravo sam se setila zašto sam sa ovom pesmicom u deficitu! Podseća me na Enia, a to sam slušala u nekom prošlom životu.

I dalje se nadam da će proći jer neko od laganijih isto zaslužuje prolazak...
Slazem se da ce ziri sigurno neku manje pretencioznu pesmu provuci u finale

Slazem se da ce ziri sigurno neku manje pretencioznu pesmu provuci u finale
Apsolutno sam više za ovu! Postaje mi guilty pleasure 😊

Nego imam neki predosećaj da će žiri kao manje pretencioznu pesmu da ubaci one tri iz Letonije ili San Marino. To uvek mora da se desi...

Ne kapiram toliki hejt za luksemburg svake godine generalno u fandomu. Ona Tali je bila jevrejka pa su mnogi konstruisali pricu da podrzava Izrael, ali eto i prosle godine i ove cini mi se da su uvek nekako potcenjeni, trude se i oko NF i oko samog nastupa na ESC. Pesme im nisu bas najoriginalnije jer dolaze sa onih songwriting kampova ali opet izaberu najbolju.

Back