lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Zasluženo pobedila u superfinalu. Fina pesma, na nastupu može još da se poradi. Trebalo bi da bude dovoljno za još jedno finale Luksemburga.

Nisam bio preteran fan Luksemburga zadnje dve godine, ovo je vec vise po mom ukusu mada ne mogu reci da sam pao u nesvest ali ono, vrlo pristojno

Meni je pesma fina, svakako jedina koja mi se dopala večeras. S obzirom da prethodne dve pesme Luksića ne podnosim, ova mi je najbolja njihova od povratka 😁

Takodje, drago mi je da su se malo mrdnuli od tog stila, zadnje dve pesme su im na slicnu foru bile (iz nekog razloga obe su me iritirale)

Meni je pesma fina, svakako jedina koja mi se dopala večeras. S obzirom da prethodne dve pesme Luksića ne podnosim, ova mi je najbolja njihova od povratka 😁
Meni je Tali bila simpaticna

Od kada su se vratili, samo ih žene predstavljaju. Da li će po prvi put ostati u polufinalu ostaje da vidimo.

Ja bih ovako rangirao:

1. Tali
2. Laura
3. Eva Marija

Najbolji nastup je imala Laura a najbolju pesmu po meni Tali, volim i revampovanu verziju i onu pre toga.

Ovo ide u top10 u maju, mogu da zamislim i kao pobednika.

Ovo ide u top10 u maju, mogu da zamislim i kao pobednika.
Ne znam bas.... ali kako i "biramo pobednike (neke)", ne bi me cudilo. Sto se mene licno tice ovo mi je ono: prostojno. Nista dalje od toga

Jutros sam je čuo na Tiktoku, nekoliko sekundi, nečije random rangiranje😅 Pronađem je na YT i slušao ceo dan. Obožavam kad mi tako pesma na prvu legne.
I jos osvoji NF
IMG_1673.webp
Dobra Zejna🥰

Baš nekako deluje kao nešto što će teško do finala. Šta znam, možda "proradi" posle više slušanja, na prvu mi je samo ok.

Nisam pratio nacionalni izbor, ali samo sam vidio recap superfinala i baš ova mi je djelovala najbolje u tom recapu. Meni je ovo ok, ima mi neki pozitivni vajb. 🌱 Mislim da će imati ok šansu za finale.

Back