lu Luksemburg 2026: Eva Marija - Mother Nature

Luksemburg
Ја мислим да пролази због јаке подршке жирија

Zauzece mesto nekoj boljoj pesmi bzvz. A pesma je ostala negde u 2013.

Није ни мени за финале, или ако јесте, можда једва на 10. мјесто да је ставим, али баш ми дјелује да ће проћи

Mene baš iznenađuje da je ona pretposljednja na kladionicama za prolazak. Drugo polufinale je nekako mračno, a ovo ima baš neki pozitivni i vedri vajb, jednostavno je paket pristupačan za svakoga.

Mislim da je krajnje vreme da preskoče jedno finale. Kakva pesma, tako deluje i nastup-dosadno.

Ja mislim da ovo neće biti dovoljno za finale, ostavljam 10% šansi čisto dek ne vidim klip nastupa posle sledeće probe.

Ja isto mislim da neće u finale. Ako prođe, ko će onda ispasti?

Ja isto mislim da neće u finale. Ako prođe, ko će onda ispasti?
Albanija, Češka, Malta, Norveška su vrlo upitni da li idu u finale ili kući. Kladionica im daje prednost ali po meni svi su bili u poziciji da ih prestignu osim Azera. Pre ovih slika rekao bih da sam mislio i da je Švica siguran NQ ali sad već nisam siguran, nisu im slike za škart.

Ma Albanija je siguran finalist, Češka mislim isto. A Malta nažalost sumnjam da će ispasti. Ja mislim da će i Armenija proći, malo mi je podcijenjena na kladionicama.

Meni je ovo bas pozitivna prica. Melodija, violina, djevojka kao pojava. Volio bih da udju u finale.

Back