mt Malta 2022: Emma Muscat - I Am What I Am

Meni je jako glupo kad države menjaju pesmu samo tako, a pritom volim out of sight.

I meni je glupo mijenjanje pjesma, plus volim Out Of Sight, ali pošto njuu ovako volim, neka mijenja ako misli da ima nešto što će zapaženije proći. (po mogućnosti na italijanskom neka ide)

Ja bih zabranio ta menjanja pesama. Imaš godinu dana fore da odlučiš šta i kako i to je to. A ne ovako, imaš nf, publika glasa za jednu pesmu i ti onda odlučiš da odabereš nešto treće

Pa to, na NF se glasa za pesmu a ne za izvodjaca (msm u teoriji bar).

• Like
Reactions: Mrm
Kako mi ide na kurac to menjanje pesama. Sto si onda organizovao nf? Imas lepo interni izbor, nadji izvodjaca, pesmu i cao. A ne ovo proseravanje.

I ja sam tehnički protiv menjanja pesama inače, preglupo je jer kao ne biraju ljudi izvođača nego konkretnu pesmu, ali iskr Out of sight je meni bar toliko bolno prosečna pesma, bukv one pesme gde je sve u redu a sveukupno ono ravna linija, kad se završi ko da je nisam ni čuo, plus smatram da ona kao pevač i izvođač zaslužuje nešto za dve klase bolje, pa mi je aj kao ok da promeni u ovom trenutku ako će da bude poboljšanje.

Last edited:
Spamuju me Maltežani preko mejla, pa da podelim ovde.

Drugoplasirani AIDAN je objavio spot za pesmu "Ritmu". Pesmu je AIDAN napisao sa Bobanom Apostolovim (naBBoo) iz Severne Makedonije.

Promovisaće pesmu na Melfest Pre-Party-ju, 11. marta u Stokholmu, na ESC koncertu u Londonu, 3. aprila, i u Madridu, 15. aprila.

Minipop

hEkWsPq.jpg

Hahaha, gramatika na nivou. :D

Mrzim promenu pesama nakon pobede na NF-u, tako da ako to uradi - bojkot. Malo doslednosti, aman. Taj narod je glasao za tu pesmu, po meni je to čisto nepoštovanje.

Pa možda su glasali za ime, a ne pjesmu:LOL:

Ajmo Emmina jedna Sangria pls

Hahaha, gramatika na nivou. :D

Mrzim promenu pesama nakon pobede na NF-u, tako da ako to uradi - bojkot. Malo doslednosti, aman. Taj narod je glasao za tu pesmu, po meni je to čisto nepoštovanje.
Takodje. Iako ne volim da bojkotujem, ali ovaj put cu se pridruziti, ako to uradi (u sustini nista ne znaci to sto cu bojkotovati, ali... 😄). Bez obzira i da bude najbolja pesma na Evroviziji.

Back