mt Malta 2022: Emma Muscat - I Am What I Am

Uopšte me ne čudi, a i nije im prvi put, da mijenjaju pjesmu. Nije baš fer, ali šta da se radi.

Kako smaraju sa menjanjem pesama. Od srca im zelim flop. Malta mi definitivno ide u top 3 najljigavije esc zemlje - menjaju pesme kako dune vetar, kupuju glasove zirija, placaju agresivne reklame, placaju kladionice...

Bukvalno ne znam šta su se vraćali javnom izboru ako menjaju pesmu.

Ma nisam ni ja za to da se mijenjaju pjesme nakon šta pobijede na NF, ali ono volim Emmu baš i želim joj što konkurentniju pjesmu (iako baš volim i Out of Sight)

Pomislio bi čovek da će oni sad ovu pesmu zameniti spejs šatlom, a u principu menjaju drveni za gumeni čamac

Ma nisam ni ja za to da se mijenjaju pjesme nakon šta pobijede na NF, ali ono volim Emmu baš i želim joj što konkurentniju pjesmu (iako baš volim i Out of Sight)
Selektivno bojkotiranje lol, samo zato što je polutalijanska lutkica

Ako to napravi, posrala se po ostalih 20 učesnika njihovog nacionalnog izbora i ne zaslužuje nikakve simpatije više. Uostalom, ima para na bacanje, što odmah nije došla s pjesmom za koju bi smatrala da je konkurentna? Nadobudna balavica

Selektivno bojkotiranje lol, samo zato što je polutalijanska lutkica

Ako to napravi, posrala se po ostalih 20 učesnika njihovog nacionalnog izbora i ne zaslužuje nikakve simpatije više. Uostalom, ima para na bacanje, što odmah nije došla s pjesmom za koju bi smatrala da je konkurentna? Nadobudna balavica
Pa bit cu licemjerna kada nekog volim od ranije i volim njenu muziku jos prije lol

A to sranje po ostalim ucesnima, pa ako stoji u pravilniku da se moze lagano mijenjati (btw to je bas glupo pravilo) onda su svi svjesni toga pa bi mozda i oni mijenjali pjesmu

Navodno se spominje da je Milanov iza pjesme, a steta ne zelim njega😣

Želim im propast, jer kalkulišu + nisu poslali Into the Fire.

Sjajan vokal ali reciklirana Maraja Keri MTV amerikan balada...
Inace riba je boginja, zaista... Bila je jos jedna jaca riba na tom MESC-u, znaci ono je zlo... Nju da su poslali, ona bi samo zbog tela usla u finale, ali nije ni ova losa.

Bice ovo u Top 5 kod zirija u SF-u i ulazi u finale lagano

Emmina boginja, love to see it<3

emma-muscat.gif

Sa ovom pjesmom mislim da neće u finale. Jedino ako stvarno promjeni.

Pa valjda i je zvanično bio danas info da stvarno menja, zato se ja gore sprdah, kao rekli zove se nova pesma I Am What I Am.

Može nju fino natrpati žiri ako nastave kao i obično sa Maltom.

Ali je službeno bilo da se mijenja pjesma?

Back