mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Sad nešto čitam da je PBS prošle godine dao 1,6 miliona evra da renovira studio u kom organizuju MESC. 💀 Novinari su ih vukli za jezik da otkriju tu sumu, a onda su se pitali na šta su tačno otišle pare kad je šou izgledao kako je izgledao.

Nisam stigao da preslušam sve, ali Heaven sent i Concrete su mi privukle pažnju, odlične pesme. Vidim da su se mnoge fanice popržile na Kant, bilo bi potpuno bezveze da Miriana ode sa najlošijom pesmom u poslednjih par godina.

Poznat je redosled nastupa u 1. polufinalu, 4. februara

FB_IMG_1738596311232.webp

Opa, očekivao sam malo bolji žreb za Heaven Sent.

Nek joj čuvaju bolji žreb za finale, jer svakako prolazi. Možda čak ispratim ova polufinala, pošto će biti teško u subotu pratiti sve.

Brt, Kristy pojela vokalno, ali je nastup katastrofa. Prestajala 3 minuta na platformici sama na sceni... 💀

Iznenadio bi se da ovde dobije neko drugi osim Kantere. Miriana Conte je dobar mim, al teško da se to može nagledati poena. Kristy dobra pesma i vokal, al je nastup dosadan.

Fanovi su naloženi na Mirianu, ne znam iz kog razloga, pa me ne bi čudilo da žiri i to uzme u obzir. Venom je bila miljama bolja pesma.

Ova Bruka kad nije otišla sa Checkmate ne mora ni sa čim! 😭

Te godine mi je bila jedna od favorita u NF. Bas mi je mocna bila. :(

Meni se najvise dopala Victoria, iako mi se cini da je bilo pomalo klivamo vokalno, a opet je bilo i odlicnih delova. Po meni su je ove akrobacije poremetile.
Sve u svemu voleo bih nju na Evroviziji.

Iskreno svi prošli zasluženo u finale, al ovo fiesta siesta mi je stvarno užasno, ne razumem hajp oko te pesme iskreno

Back