mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Kako je Kristy dobro vokalizirala, svaka čast! Slažem se da je nastup malo prestatičan, ali to je najlakše nadomijestiti, bitnije je da su dobar glas i pjesma tu. Nadam se da ima šanse da uzme ovo

Evroviziski izvodjaci nastupaju na Evroviziskim eventima (ŠOK)

Koliko je ono Chanel para tražila da se pojavi opet na Benidormu i odradi nastup? 🤭

Iz večerašnjeg polufinala mi se izdvaja samo Miriana Conte - "Kant". Videćemo nakon nastupa da li će neko da popravi utisak.

Večeras je i Concrete. Mislim da stižem da se uključim otpočetka.

Concrete mi je među omiljenim NF pesmama ove sezone. Šteta što nema šanse za pobedu.

Mislim da će Malta napraviti grešku ako pošalje Kant na Evroviziju.

Na stranu što ja lično mislim da je pesma kao pesma slaba, ceo paket zavisi od te neke igre reči koja bi kao trebalo da bude nevaljala i duhovita. Serving cunt je poznat sleng među nekim grupama ljudi, ali većina evrovizijske publike koja bude gledala takmičenje i glasala nije hronično onlajn i verovatno neće shvatiti foru. Pored toga, postoji i solidna šansa da ljudi koji znaju dobro engleski i dalje neće znati za taj sleng, niti će dublje da istražuju tekst da bi shvatili da kant ujedno znači pevati na malteškom, nego će samo čuti reč cunt, koja je pritom ekstremno uvredljiva reč, mnogo više nego fuck npr.

Ne znam, nekako mi je ceo njen fazon hot mess i promašaj. Fora je vrlo niche i mislim da je vrlo rizično. A ne znam da li ima nešto jadnije na Evroviziji nego da neko pokuša pošalje šaljivu pesmu a da je niko ne skapira, kao Finska prošle godine, koju je publika potpuno izignorisala.

Ne samo ta "fora" nego je i pjesma baš non event. Nekakakv jeftin pokušaj Destiny
Imaju barem 3 bolje opcije za ESC

Ma naravno da ima boljih opcija od kante, nju više volim ovako kao meme da poslušam.

Još slabija nego ta iz 2014. Fino mi je, ali nekako nebitno. Za sada se samo kanta ističe, super. 💀

Solidan Nejtan, ništa gori od drugih velikih favorita.

Back