mt Malta 2025: Miriana Conte - SERVING

Osećam da će publika opet da izdivlja na Maltu u finalu

malta-dissappointment.gif

A tek što će žiri da izdivlja na ovu jeftinoću. :ROFLMAO: Destiny je makar imala kvalitet i servirala nešto sa stilom, Mirjana je jednostavno kič.

Volim što mi je ovaj guilty pleasure prošao, jer nisam baš bio uvjeren u prolaz u jednom trenutku. Vozi pjesma i dalje jako dobro, nastup teški kičeraj, ali ide mi uz pjesmu pa mi ne smeta uopće

Nastup je hit hahhah campčina na maks, nisam ljubitelj pesme, ali baš me je lepo izvozala. A i sve vreme sam razmišljao o njenoj dijareji koju je imala danas, strahovao sam da li će izdržati ceo nastup

Catchy pesma, lepo sto je u finalu, slusace se ovo.

Nastup sam očekivao drugačiji, previše kiča i svega iskreno, moglo je to sofisticiranije. Bolje mi je i zvučala i pevala na nacionalnom finalu. Harizmatična, talentovana, pokupila je simpatije publike svih ovih meseci ali nastup je mogao biti odrađen mnogo drugačije. Razumem da su išli na foru cunty nastupa kao i same pesme, ali su ga malo preterali. U subotu bi mogla malo bolje da peva i da zvuči sigurnije, a i mislim da ju je trema pojela kao i većinu takmičara.

Мени је овај наступ био катастрофалан уживо. Ни х од харизме није имала овај пут, све је деловало пластично и усиљено. Могуће врло лако да се провукла са тог десетог места

Malo se izgubila ona draž s MESC-a, ali svejedno, zasluženo je u finalu i ne bi to bilo to da u subotu nema Mirjane. Nadam se da može makar do nekog Chameleon rezultata, iznad toga mislim da nema šanse svakako

Meni je ovo bilo očajno na svakom mogućem nivou. Zaista, ali zaista ne mora i ova pesma u top 10, već imamo dosta slabih pesama koje će ukrasti top 10 ove godine - 🇮🇱🇪🇪🇵🇱🇮🇹

Ne znam šta da mislim, na momente mislim da će visoko, a na momente da će da flopne. Ako poredimo sa Destiny koju je publika išutirala i koju je žiri podigao, mislim da bi Mirianu mogla zadesiti kontra situacija. Žiri bi je mogao spustiti zbog muzički dosta siromašne pesme, dok bi je publika možda mogla poslati u top 10 zbog te viralnosti koju je uspela da proda, a opet znamo da Malta kuburi sa tvt-om od pamtiveka. Pametan nisam, ali da je servirala ukusniji nastup, ne bih imao ništa protiv da prođe dobro. Ovako, jednostavno je loša i kičasta do nezdravih granica.

Retko grozan nastup. Kao da sama pesma već nije smeće samo po sebi, morali su dodatno da "začine" celu priču i vizuelno na ovakav način.

Smešta ovo žiri na dno večeras (gde i pripada).

Meni je ovo bilo očajno na svakom mogućem nivou. Zaista, ali zaista ne mora i ova pesma u top 10, već imamo dosta slabih pesama koje će ukrasti top 10 ove godine - 🇮🇱🇪🇪🇵🇱🇮🇹
Već su problem pobojane pjesme nego malta u top10. Kad je več krš sve, neka i ona mukica

Zaslužen teleflop, pesma je preglupa i bajata/ zastarela. Cela poenta ove pesme je bila da izgovori nevaljalu reč i bez te fore, ovo je taman bilo dovoljno za 8 poena. Neobjašnjivo je dobila skoro 90 poena od žirija, lol.

Ovaj nastup mi je stvarno bio dibidus, nije mi bio ni za finale. Ali posto je Australija bila prva ispod crte onda neka je

Eh, da su poslali Heaven sent mozda bi nesto i uradili. Zabraniti Wiwikama da budu u zirijima nacionalnih finala.

Kič i preterano vulgaran nastup su doveli to potopa kod gledalaca, što negde i razumem. Na stranu to što je gotivim i što je jako harizmatična, realan sam. Pesmu volim i slušaće se 💋

Back