md Moldavija 2025

Moldavija
Užas koliko se zemlje masovno povlače, načekaćemo se mi dok budemo opet imali 40 zemalja na Eurosongu...

Sasha Bognibov trenutno

dijana-jankovic.gif

Pa ono, nakon ovako kataklizmično lošeg izbora, ova odluka i nije baš iznenađujuća. Svakako bi sigurno ispali, pa su se makar poštedeli toga. Nije mi baš ni najjasnije kako nisu unapred predvideli troškove učešća, pogotovo što je Švica jedna od najbogatijih i najskupljih, a oni jedna od najsiromašnijih država Evrope.

Žao mi je kad se neko povuče, imao sam osećaj da će opet biti isti broj zemalja kao prošle godine, odnosno da će Gruzija biti ta koja će da se povuče ali eto Moldavija je ipak.
Nama to odgovara😅
Maltene sigurno finale!
Pa nije da su imali pesmu 100% vrednu finala pa da nama išta znači. Finale nam je sigurno ako budu CG, Hrv i Slo sa nama u PF (100%) kakva god nam pesma bila.

Ma nema šanse da sve 4 ex yu budu u jednom pf.Vjerovatno 2:2 ili 3:1.

Svakako šteta za Moldaviju.A sigurno jeste razlog ova situacija sa gasom.

OVaj bi dijamant uz dobar revamp ostalo u pfu! Da se ne zaboravi

Mislim da postoji šansa da sve zemlje ex-Yu koje se takmiče prođu u finale, ne znam je li se to ikad desilo

Vidjećete kad jadna Crna Gora završi sama u polufinalu na milost i nemilost sa baltičkim državama i Velikom Britanijom koja glasa lol

Ma nema šanse da sve 4 ex yu budu u jednom pf.Vjerovatno 2:2 ili 3:1.

Svakako šteta za Moldaviju.A sigurno jeste razlog ova situacija sa gasom.
Али ако су у истом шеширу Србија, Хрватска, Црна Гора, Словенија + Албанија, Швица и Аустрија, постоји шанса да све 4 екс-Ју заврше у истом полуфиналу. *сви навијамо за то*

Мада можда ће премјестити Швицу и/ли Аустрију у следећи шешир, чудно би ми било да их 7 буде у једном

Дешава се и најбољима...

Иде калкулисање колико ће минимално бити поена у пф чим прође жријеб!

Back