md Moldavija 2025

Moldavija
Ovo je sve toliko loše da boli. Jedino ovaj Semafor deluje ok, ali samo studijska verzija, ovo na audiciji je zvučalo očajno. Najverovatnije još jedan NQ kao kuća.

Semafoare i Lusterka iz Poljske su mi slične pesme u smislu da mi se ideja sviđa, a realizacija tanka. Ne znam jel to do loše produkcije.

Meni se jedino dopada, da kazem da mi je za pribliznu odlicnu ocenu, Nadya Crajevschi - Not a Shadow. Meni je ovo tako '90-e, ali volim taj fazon. Ovde mi smeta aranzman, ali u sustini mi se dopada. Ima dobar i snazan glas, koji je pomalo neiskontrolisan.

A svakako mi je sok sto je Sasha Bogibnov u finalu, bez obzira sto ej slaba ponuda. Ali moguce je da je ovo prilika da ga jednom puste u finale, pa da se malo odmore od njega. Ili ne? :unsure: Pa mu porastu apetiti, pa se jos vise bude prijavljivao.

Last edited:
Nisam znao da se na ovim audicijama pojavio i drag king. 😭 Vrisketina šta sve ima tu da se nađe.

Čitam sad da se planira konferencija za štampu i da se otkazuje NF zbog slabe ponude te da je TRM izabrao upravo Semafoare za ESC.
Taman neka uštede pare za nastup 🤝

Kao da će i sa Semafoare nešto uraditi, ali ajde... definitivno prosečna pesma sa ispodprosečnim izvođenjem kao takva je Betovenova simfonija u odnosu na ostale. Ovo je možda i najgore nacionalno finale u poslednjih nekoliko godina.

S jedne strane super ako je istina jer je pjesma stvarno (jedina) dobra, ali s druge strane je, kao i uvijek s Moldavcima, i ta priča sumnjiva jer je na Semafoare, uz tog lika koji pjeva, potpisan i Carnival Brain, duo koji je projekt onog violinista iz Sunstroke Projecta. Vjerojatno su neke parice opet odigrale ulogu kao i svake godine

Čitam sad da se planira konferencija za štampu i da se otkazuje NF zbog slabe ponude te da je TRM izabrao upravo Semafoare za ESC.
Taman neka uštede pare za nastup 🤝
O ne! Bognibov se taman dokopao finala😢

Moldavija isto ovako otkazala NF i 2022,i šta se desilo te godine sa nama?Konstrakta,sveopšti hajp oko nje i na kraju TOP 5 rezultat u Torinu. I isto kao i Bazel sada(2025), i Torino 2022 je takođe bilo održan u zemlji koja je poslednji put pre toga bila domaćin pre 30-ak godina (Italija 1991-2022,sada Švajcarska 1989-2025). Možda će nam upravo ovo doneti sreću. Imamo Mimi Mercedes i sa njom nam već sada miriše na ponavljanje Konstraktinog hajpa i TOP 5 rezultata,i uopšte cele te priče iz 2022. Plus,naša ogromna dijaspora u Švajcarskoj.

Moldavija isto ovako otkazala NF i 2022,i šta se desilo te godine sa nama?Konstrakta,sveopšti hajp oko nje i na kraju TOP 5 rezultat u Torinu. I isto kao i Bazel sada(2025), i Torino 2022 je takođe bilo održan u zemlji koja je poslednji put pre toga bila domaćin pre 30-ak godina (Italija 1991-2022,sada Švajcarska 1989-2025). Možda će nam upravo ovo doneti sreću. Imamo Mimi Mercedes i sa njom nam već sada miriše na ponavljanje Konstraktinog hajpa i TOP 5 rezultata,i uopšte cele te priče iz 2022. Plus,naša ogromna dijaspora u Švajcarskoj.
Pametnom dosta.

4 особе на конференцији

Изгледа да се повлаче?

Izgleda da se povlače, ako razbiram rumunski :p

Колико сам скапирао, превисока котизација, трошкови, и пристају на казну због повлачења сад

Нешто се спрема

Da, povukli su se. Prenosiće oba polufinala i finale, ali neće učestvovati.

Back