Zamišljam besnu NQ facu Natalite Barbie kada skonta da će publika verovatno da izdivlja na ovu pesmu upakovano u TRM nastup, a ona finansirala sve, od pesme do nastupa i glasova i opet nije mahala zastavom Moldavije u finalu.
Zamišljam besnu NQ facu Natalite Barbie kada skonta da će publika verovatno da izdivlja na ovu pesmu upakovano u TRM nastup, a ona finansirala sve, od pesme do nastupa i glasova i opet nije mahala zastavom Moldavije u finalu.
Nije mi se ovo svidelo ni najmanje kad je izabrano, međutim mi je grower. Dosta je originalnije i zabavnije od većine pesama. Ne znam da l je za top 10, ali mi je tu negde u blizini. Ne bih se bunio da imaju dobar rezultat.
I dalje me ne radi ova stvar. Tekst me baš odbija, soroca, Evropa, Palma de Maljorka, saluti la tuti Moldova is on duty..... I posle se mi žalimo kako bom bom bombardero nema smisla
Odlicno je sve ovo! Vrlo upecatljivo, pamtljivo, earworm. U moru neoriginalnosti top 10 plasman prakticno zagarantovan na konto samo publike. Ferto ima ozbiljnu konkurenciju za tvt bejtaru, da mu snizi sanse za pobedu!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.