Preslusah ovu "selekciju" i honestly, nemam nesto visoka misljenja o pesmama, preslusano poredjano po rankingu na Eurovision World.
01. Budimska kobasica - Tears Like Rain - Zarazan refren, generalno ok konstrukcija pesme 07/10 (istice se zarazan refren)
02. RYKnuo - Oh Boy - Los pocetak, hronicno prezirem drhtanje i zavijanje u vokalima jer toga imamo na Izvoz u estradi ovde u Srbiji, pesma se lepo gradi tho i posle intra pocinje da zvuci dobro. 06/10 (istice se vokal)
03. vrISAAK - Always on the Run - Vokal mi se mnoooogo svidja ali me previse podseca na onog Britanca sto dobio 0 poena od publike i zirija, pesma je onako, nesto sto bi cuo u Bershki ili Croppu dok, i osecam da bi tako prosla pesma sto je steta jer je lepo konstruisana pesma i ima dobar vokal ali nesto tu ipak vali, progresija... 06/10 (istice se vokal)
04. Helena Fischer sa Ali Expressa (Marie Reim) - NAIV - Kao i svaki schlagger, pesma je middle of the road, barem peva na Nemackom. 05/10 (nista ne odstupa)
05. Prosecna likusa sa tumblra koja peva (Leona) - Undream You - Nesto sto bi cuo u nekom filmu ili seriji kada se nista posebno ne desava nego tek da popuni praznocu. 05/10 (nista ne odstupa)
06. GALANTno dosadni - Katze - Ovo je cudno, sve u pesmi je cudno, ne znam da li mi se svidja ili ne, lepo pesma napreduje tho. 06/10 (

)
07. 99 (50 Seconds of Summer sa Ali Expressa) - Love on a Budget - Nemam sta da kazem, pesma je "ok". 05/10 (nista ne odstupa)
08. MAXimum (boring) Mutzke - Forever Strong - Ovo je tako neupecatljivo i zaboravno, odlicno kao toilet break ali meh. 03/10 (toilet break song)
09. Floryan - Scars - Meh vokal, meh pesma, odlian toilet break song. 03/10 (toilet break song)*
* - Uzasna pesma s obzirom da su za ovo mesto drzali "selekciju" plasi me kakav su krs tek ostale pesme bile, hahah.
Kao i uvek, Nemacka nebitna na Evroviziji.