de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Ryk i Galant su mi super u studijskoj verziji!

Ako to izaberu svaka im čast , eto ih u top 5 al lagano i zasluženo. Top pesma. Ima sve elemente i za publiku i za žiri. Salve glasova bi išle.
Za mene je to najbolja pesma celokupnog izbora iz svih zemlja 2024 i to je moj pobednik za ovu godinu. Pobednički vajb, pobednička energija milion posto.
E takva pesma je trebala i našoj Zorji (da ne vuče na klasiku, nego baš ovo) i to savetujem ako se desi da ne ode sad, onda u tom pravcu da se kreće za treću sreću. Samo što bi to naša Zorka uradila još maestralnije od ovog vokala.

Last edited:
Preslusah ovu "selekciju" i honestly, nemam nesto visoka misljenja o pesmama, preslusano poredjano po rankingu na Eurovision World.

01. Budimska kobasica - Tears Like Rain - Zarazan refren, generalno ok konstrukcija pesme 07/10 (istice se zarazan refren)
02. RYKnuo - Oh Boy - Los pocetak, hronicno prezirem drhtanje i zavijanje u vokalima jer toga imamo na Izvoz u estradi ovde u Srbiji, pesma se lepo gradi tho i posle intra pocinje da zvuci dobro. 06/10 (istice se vokal)
03. vrISAAK - Always on the Run - Vokal mi se mnoooogo svidja ali me previse podseca na onog Britanca sto dobio 0 poena od publike i zirija, pesma je onako, nesto sto bi cuo u Bershki ili Croppu dok, i osecam da bi tako prosla pesma sto je steta jer je lepo konstruisana pesma i ima dobar vokal ali nesto tu ipak vali, progresija... 06/10 (istice se vokal)
04. Helena Fischer sa Ali Expressa (Marie Reim) - NAIV - Kao i svaki schlagger, pesma je middle of the road, barem peva na Nemackom. 05/10 (nista ne odstupa)
05. Prosecna likusa sa tumblra koja peva (Leona) - Undream You - Nesto sto bi cuo u nekom filmu ili seriji kada se nista posebno ne desava nego tek da popuni praznocu. 05/10 (nista ne odstupa)
06. GALANTno dosadni - Katze - Ovo je cudno, sve u pesmi je cudno, ne znam da li mi se svidja ili ne, lepo pesma napreduje tho. 06/10 (😽😽😽)
07. 99 (50 Seconds of Summer sa Ali Expressa) - Love on a Budget - Nemam sta da kazem, pesma je "ok". 05/10 (nista ne odstupa)
08. MAXimum (boring) Mutzke - Forever Strong - Ovo je tako neupecatljivo i zaboravno, odlicno kao toilet break ali meh. 03/10 (toilet break song)
09. Floryan - Scars - Meh vokal, meh pesma, odlian toilet break song. 03/10 (toilet break song)*

* - Uzasna pesma s obzirom da su za ovo mesto drzali "selekciju" plasi me kakav su krs tek ostale pesme bile, hahah.

Kao i uvek, Nemacka nebitna na Evroviziji.

Videćemo nakon live nastupa. :ROFLMAO: Nakon prošlogodišnje live flopčine mog prvog favorita Renea Milera, ove godine ću biti krajnje oprezan. :cool:

Ma Rene je došao bez nastupa jadan, vokalno je bio okej koliko se sećam?

Nije bio loš vokalno, ali nije bio ni sjajan. Nastup-stajao na džinovskoj steni cela 3 minuta. 💀 Studijska verzija kida, slušam je i dalje.

Ma Rene je došao bez nastupa jadan, vokalno je bio okej koliko se sećam?
Baš sam jučer čitao temu Njemačka 2023., jer se sjećam da smo se dobro sprdali dok smo gledali. Tvoj komentar na Renea je bio da je zvučao kao komarac 😭

ne uči nam se, nismo štreberi...😌

Taman se završi podcast sa Oljom i počinje ovo. Kakav petak. 🥰

Back