de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Zapostavili ste Nemce. Evo pogledajte pet epizoda audicija za izbor poslednjeg 9. finaliste. Od 15 kandidata, odabrano je četvoro koji će se za mesto u nemačkom finalu boriti 8. februara od 22h u prenosu uživo. Oni su Anne (Hamburg), Luca (Berlin), Bibiane (Berlin) i Florian (Kincelsau)!

Anne i Luca su iz Končitinog tima, dok su Bibiane i Florian iz tima Rejmonda.

➡️ Prva epizoda
➡️ Druga epizoda
➡️ Treća epizoda
➡️ Četvrta epizoda
➡️ Peta epizoda

Anne
anWMZpa.jpeg

Luca
K4Zdjjs.jpeg

Bibiane
GZoqFyt.jpg

Florian
wxMhGHR.jpeg

Pred sutrašnji finalni šou "Ich will zum ESC!" kada ćemo saznati i poslednjeg učesnika nemačkog nacionalnog izbora, objavljene su i pesme svih četvoro finalista.

Cele pesme poslušajte klikom na njihov naziv:
Rekapitulacija

Publika može da glasa telefonskim pozivom, SMS-om ili onlajn. Glasanje počinje sutra od 22h.

Pred sutrašnji finalni šou "Ich will zum ESC!" kada ćemo saznati i poslednjeg učesnika nemačkog nacionalnog izbora, objavljene su i pesme svih četvoro finalista.

Cele pesme poslušajte klikom na njihov naziv:
Rekapitulacija

Publika može da glasa telefonskim pozivom, SMS-om ili onlajn. Glasanje počinje sutra od 22h.
Fino ovo zvuči. Ako sam dobro razumeo, svim onim pesmama pridružuje se još jedna?

Lepe su i ove 4 pesmice, ali "Scars" mi se najviše sviđa, navijam za nju. :love:

Bibiane Z se povukla sa takmičenja zbog bolesti, tako da je u konkurenciji ostalo troje takmičara. Voditeljka šoua je Laura Karasek, a gosti emisije su koreografkinja Nikeata Thomspon, tekstopisac i zvezda društvenih mreža Levent Geiger i kantautor Tim Kamrad. Nih troje će posle svakog nastupa izneto svoje utiske.​

6J4qlyh.jpeg

Kakav non-event, nijedna od ove 3 pesme ne može da konkuriše za bilo šta

Levent Geiger samo cuo jel radi pesma za jesc 2020 za Nemacku .

Ju pa ovo ni sat vremena ne traje

Jel planira još neko ovo da prati da ne budem sama na temi haha

Ju pa ovo ni sat vremena ne traje

Jel planira još neko ovo da prati da ne budem sama na temi haha
Hehehe mi na Sanremu mahom..ali neko će da gleda sigurno.. :)

Back