de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Koliko glup koncept, ništa ne slušam dok ne izlaze pesme. Kakvi coveri, pobogu..

Iskreno nervira me kad neki objave, a neki ne objave pjesmu, i onda moramo da nagađamo i čekamo. Meni to odmah ubije hajp da pratim.

Najbolje da ide Cloudy June, taman da zajedno za Finskom i Maltom formira neku vrstu svetog trojstva.

Kada izlaze pesme?

Zvanično prekosutra uveče sve, tokom polufinala u kom nastupa 14 takmičara. Trebalo bi uglavnom da izbace pesme i ranije na digitalnim platformama.

Žiri u sastavu Stefan Raab, Yvonne Catterfeld, Elton i gostujući član Max Giesinger odabraće 9 pesama koje će se naći u finalu, 1. marta, kada samo publika glasa i bira predstavnika.

Polufinale nemačkog izbora verovatno najzanimljivija stavka na repertoaru večeras. Možda bacim pogled, zanimaju me pesme.

Чуо сам ову пјесму Винету, одлична, буквално Лептир Бресквичин на њемачком, само да је била паметна да дође у том фазону прошетала би се и до ЕВ а и тамо фино прошла

Počelo. Ima nemački RTL na SBB-u.

Feuerschwanz - Knightclub, žestoko počelo, ali meni se ne dopada ovo. Više je za decu da skakuću, ako se ne uplaše :)

Benjamin Braatz - Like you live me, pa simpatično, ali mlako za Evroviziju.

Back