Bebi Ekspert OGAE član Joined 8 Feb 2022 Messages 16,863 Points 118 Tuesday at 11:06 #181 Vuče mi pesma malo ja Killerse, samo neka sporedna pesma s albuma. Kao nije mi loše, al nije mi ostavila jak utisak. Žuti semafor.
Vuče mi pesma malo ja Killerse, samo neka sporedna pesma s albuma. Kao nije mi loše, al nije mi ostavila jak utisak. Žuti semafor.
Choda Ekspert Joined 4 Feb 2022 Messages 5,444 Points 118 Yesterday at 16:20 #182 Nekako mi je nastup previse mlak za samu pesmu, a strofe mnogo vise obecavaju pa se smorim nekako kada je refren. Bolna je cinjenica da im je Ribak bio stvarno najbolji izbor, rezultatski gledano.
Nekako mi je nastup previse mlak za samu pesmu, a strofe mnogo vise obecavaju pa se smorim nekako kada je refren. Bolna je cinjenica da im je Ribak bio stvarno najbolji izbor, rezultatski gledano.
Pokahontas Ekspert Joined 15 Dec 2022 Messages 20,957 Points 118 Yesterday at 23:23 #183 Ovaj lik mi je možda i najinteresantnija pojava ove godine uz Lavinu lol, baš nema veze ni sa čim što su norvežani slali do sada
Ovaj lik mi je možda i najinteresantnija pojava ove godine uz Lavinu lol, baš nema veze ni sa čim što su norvežani slali do sada