no Norveška 2026: Jonas Lovv - Ya Ya Ya

Vuče mi pesma malo ja Killerse, samo neka sporedna pesma s albuma. Kao nije mi loše, al nije mi ostavila jak utisak. Žuti semafor.

Nekako mi je nastup previse mlak za samu pesmu, a strofe mnogo vise obecavaju pa se smorim nekako kada je refren.

Bolna je cinjenica da im je Ribak bio stvarno najbolji izbor, rezultatski gledano.

Joj meni se ova jesma uvukla pod kožu 😭 U svakom slučaju, bolje mi je ovo nego Kylie u onom oklopu. 💀 Ako ništa nije kičeraj. I dalje mislim da će ovo biti jedna od pjesama koja će morati ispasti u tom polufinalu, ali ovaj lik je preharizmatičan i pjesma je baš earworm.

I da, drago mi je što Rybak nije pobijedio jer ne bih mogao čitam diskusije hoće li ili neće proći u finale i da se fanovi cijelo vrijeme raspravljaju oko toga, ali dokaz je da ne možeš prijaviti nothingburger pjesmu i na osnovu imena proći, pa čak i kod Norvežana koji znaju da glasaju često za ime.

Last edited:
Poslušala sam ovo još jednom. Čini mi se da je pesma baš grower i da će rezutirati sa super atmosferom u Beču.
Ay yay yay ay ya ya
Vrlo dobar hook😁

Back