Dobra je vijest da je Rybak ispušio i da neće ići na esc dodatno kvarit svoj prosjek plasmana, a loša vijest je što mi je ova pjesma malčice iritantna na prvu
Muzički je ovo skroz okej, instrumental je dobar, na momente je više nego dobar. Problem su mi melodija, koja je malo all over the place, i način pevanja koji mi zvuči kao da se previše trudi da zvuči kao Amerikanac. Nekako baš imam ick od frontmena (izvinjavam se).
Nije najlošija pesma ali je u slabijoj polovini za mene. Šteta, obično ih gotivim na Evroviziji.
Takođe, sirota Emma je imala najlošiji nastup u celoj NF sezoni do sada. Kapiram da ju je pojela trema ali ono je stvarno amaterski.
Sad preslušah pjesmu, Norveška izgleda odlučila da odmori od finala ove godine. Nije pjesma sada loša toliko, ali je nepostojeća. Jasno je da sve manje para imaju u budžetu i ovaj MGP se ne može porediti sa onim izdanjima koja se bila na nivou Melfesta. Izgleda da im je Ulveham stvarno bio peak.
Ma ovo je čist pop rok, žanr koji doslovno nema dodirne tački sa Lavinom.
I nakon objave pesama, ova mi se prva istakla, ali retko se desi da nešto što se meni dopadne zapravo na kraju i pobedi. Odličan je performer, pesma je hitična, ima taj oldschool pop rokish vajb i sigurno će imati svoju publiku. Kod mene visoko i biće slušano.
Simpa je ovo, ne zvuči mi uopšte skandinavski. Skroz postoji šansa da ispadne u pf, ali je interesantno i ne toliko safe u odnosu na prošlu godinu, što mi se sviđa. Pevač ima zanimljivu Fredi Merkuri auru.
Preslušah ovo još jednom u miru jer joj u onoj sinoćnjoj gunguli nisam posvetio pažnju kako valja i baš mi je dobra pjesma zapravo. Baš fin vajb, onako opuštajuće i nepretenciozno.
Plus, volim ovakve NF priče kad neko potpuno neočekivano ode na ESC i pritom nadjača lošeg bivšeg pobjednika.
Generalno mi je ceo njihov izbor ove godine bio bezveze. Sad sam prvi put poslušao ovu pobedničku pesmu i nije mi loša, ali ne verujem da bih je slušao opet
Meni je ovo NQ. Nije ni Rybak bolji no on bi možda na ime uzeo dovoljno bodova da uđe u finale. Jedino to što je u drugom polufinalu im daje šansu da se provuku pored svih tih balada.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.