Offtopic

Pa Putin svakako pleše opako po rubu. Narod će postati suviše gnjevan, a o moćnicima i o oligarsima da ne pričamo. Previše se para tu gubi zbog njega, a pare pokreću sve. A nije on bitniji od milijardi i milijardi novaca. Kako god da ovo ispadne na kraju, mislim da njemu ne ginu tri metra pod zemljom

Neko je na Tviteru predvideo da će Putina sami Rusi smaknuti na ovaj ili onaj način, da će neki drugi oligarh preuzeti štafetu i svu krivicu svaliti na dedu, i vratiti sve kako je bilo uz kratkoročno dodvoravanje zapadu. Predstaviće se kao prva demokratska vlast itd.
Ovo ja od početka čitam, nije nimalo suludo. Ovo šta sada rade, jedino ih vidim kao normalnu državu u budućnosti (u svijetu) ako se za sve okrivi samo on.

Nažalost, ode li Putin doći će sljedeći takav. Ne znam je li Rusija ikada i bila u povijesti demokratska.
Halo, produžili su mu mogućnost odabira za predsjednika do 2032. Suludo.
A oligarsi većinom šute jer su naravno i uz pomoć njegove klike postali to što jesu. Pa Putinova klika svaki važan dio kontrolira.

Ne znam tko bi instalirao ženu u izrazito patrijahalnom društvu na vlast?! Tu mi jedino pada napamet Maria Zakharova koja je ista on. Iako je i ona sama jedva dospjela tu gdje je i to samo preko debelih veza njenih roditelja koji su bili diplomati SSSR-a u Kini.
@Marko da, ali i moraju šutiti jer mu duguju. Vidjet ćemo dokle će ići njihova poslušnost ili pobuna.
Još Medvedevova izjava da će Rusija možda vratiti smrtnu kaznu = svi koji se pobunite protiv nas ode glava.

Jbt, Rusija kao da je u srednjem vijeku.

Uradiće oni sve da izađu iz govana i da pokažu svetu da su normalni, tj. pokušavaće na sve moguće načine da se distanciraju od Putina, nazivaće vreme njegove vladavine mračnim vremenom, itd.

ALI, ovo je optimistično predviđanje. Lol.

Jedina je dobra stvar što Putin jako dobro zna da NATO ima također veliku plejadu nuklearnog oružja. I vrlo dobro zna da bih Rusija bila sravnjena sa zemljom ako ovaj pritisne crveni gumb. Naravno, isto znači i za Zapad. Svi odošmo u k onda. Nadam se da ipak Putin nije toliko lud.

Amerika nikada nije ni ukidala smrtnu kaznu. Toliko o srednjem veku 😘

O kakvim nuklearnim napadima vi pričate, šta je s vama pobogu. Koristiti nuklearno oružje na tako malom prostoru kakav je Evropa je samouništenje za sve, tako da taj scenario nemorate ni da zamišljate. Neće se desiti.

Postove koji pojedinci pišu, tj dvojica od njih, bi se i Nemanja postideo

Pametnom je zaista dosta. :D Treba sve uzeti s rezervom, ali ipak ima mesta i za strah, bar po mom mišljenju. Možda na kraju budete u pravu vi koji ste pričali da je dobra stvar što smo "neutralni".

Vriska. Ovoga se ni Njuz ne bi sjetio
Ali ovo je bila živa istina. I sećam se reakcija pojedinaca na onom stranom forumu kako je Gadafi monstrum, bolesni starkelja i slično. Propaganda je čudo

Inače, Gardijan moli čitaoce da im doniraju bar jedan evro kako bi podržali nezavisno novinarstvo.

Oprah So What Is The Truth GIF

Back