Offtopic

Evrovizijski kviz večeras drugo polufinale, 3. mesto smo bili, eee jbmt, pomešao sam godine kod 🇵🇱 Magdalena Tul - "Jetem", 🇨🇿 - Gypsy.cz - "Aven romale" i 🇸🇰 Kristina Pelakova - "Horehronie", zamalo i moju Maju Keuc da promašim godinu, Aaaa.. strašnoooo.. 😱I ovaj lik je napisao za 🇬🇷 2012 - Elena Eleftheriou - "Aphrodisiac", umesto Eleftheria, ja nisam proverio papir i jbg.. 😂😂 To nas je koštalo 1. mesta..i Kati Wolf nije 2010. nego 2011..grrr...
A inače 2010. i 2011. kad treba da prepoznam pesme koja je iz koje godine od te dve, tu me "kolje" baš.. 😔😒

Ja iduću srijedu idem prvi put na tematski eurosong kviz i baš sam uzbuđen. Naravno, ljudi s kojima igram nisu skoro uopće ESC fanovi, tako da ću maltene igrati sam 😅

• Haha
Reactions: Mrm
Mada, ustvari ne znam ni što sam iznenađena. Čini mi se kao da su videli da neće moći na lep način da ga skinu s vlasti, pa prešli na "plan B." :unsure: Ali, ko zna šta se tu dešavalo.

U ESC kontekstu, znači verovatno možemo očekivati Tursku nazad u skorije vreme..:unsure::)

Ovo je sigurno neka odmazda za onoliki stravican broj zrtava zemljotresa tj. zbog nelegalne gradnje i korupcije.

Kineski državni mediji izveštavaju ovo o čemu pričamo (srčka i loše stanje), a turski potpredsednik kaže da Erdogan ima kijavicu ahahahaha

Cekaju verovatno zvanicnu potvrdu od kineskih tajnih agenata je li kijavica ili srcka u pitanju.

E dodjavola. Necu Tursku nazad na ESC, taman sam se navikao na njihovo odsustvo i na ESC bez njihovih treskavaca...

Pa ne mora treskavac, neka bude povratak u velikom stilu, sa power baladom, prožetom pravim folk motivima anadolijskog melosa, na turskom jeziku.. ❤️🌙🤍

A ja nešto i ne verujem da bi oni sad slali treskavce toliko, idu i oni u korak sa modernom muzičkom scenom.
Iako ne mogu da kažem da me ne zanima kako bi se adaptirali na ovaj sadašnji ESC.

Ma oni su poznati i kao igracke placke. Uvredili se zbog ispadanja 2011. i hteli da se zauvek povuku, nego ostali 2012. jer je bilo u Azerbejdzanu.

Pa dobro, vratit ce se jednog dana i sta sad. Sigurno vise ne bi slali Rimi rimi ley i Shake it up Shekerim lol
Ma ne ponovili se vise ti treskavci nikad. Uhhhhh... I na samu pomisao prosto...

Ako se ikad vrate, neka ne salju njihove tipicne zalopojke (kao 2001) a pogotovo ne treskavce tipa Rimi Rimi Ley ili 2007.

Neka salju nesto kao Sebnem Paker i molim lepo. Sebnem Paker je za mene moralna pobednica 1997. (iako je UK zasluzeno odnelo pobedu).

Back