Offtopic

Došlo je i 5 autobusa iz Bugarske, 15-ak autobusa iz Makedonije sa ljudima, možda i više.. Neke kolege su dobile zadatak da sprovedu organizaciju za njih.. Još autobusa je iznajmljeno iz Bugarske, ne znam iz kog razloga, možda nisu neki hteli da voze, za ljude iz Srbije... 😬
Provukli su to kao radnu obavezu i izdali naloge, jer je bilo ljudi iz konzulata i ambasada u Skopju i Sofiji, i onda moraš da prihvatiš posao, mislim ne moraš, ali je to kršenje radne obaveze i snosiš službene posledice... Ovo nije bilo NIKAD! 😬
Evo sad saznajem iz Štipa u Mkd su dolazili prazni autobusi preko granice da voze ljude iz Srbije za Bg.. 😬

Last edited:
@Majsta94

Jel bilo iz Republike Srpske organizovanih dolazaka, imaš li neke info? Ja nemam..

Vidjeh par transparenata iz Kalinovika, iz Doboja, ali nisam čuo ili vidio da je iz Banjaluke iko išao... srećom (osim Jelene i Dodika)

Došlo je i 5 autobusa iz Bugarske, 15-ak autobusa iz Makedonije sa ljudima, možda i više.. Neke kolege su dobile zadatak da sprovedu organizaciju za njih.. Još autobusa je iznajmljeno iz Bugarske, ne znam iz kog razloga, možda nisu neki hteli da voze, za ljude iz Srbije... 😬
Provukli su to kao radnu obavezu i izdali naloge, jer je bilo ljudi iz konzulata i ambasada u Skopju i Sofiji, i onda moraš da prihvatiš posao, mislim ne moraš, ali je to kršenje radne obaveze i snosiš službene posledice... Ovo nije bilo NIKAD! 😬
Evo sad saznajem iz Štipa u Mkd su dolazili prazni autobusi preko granice da voze ljude iz Srbije za Bg.. 😬

Ovo i nije iznenađenje, čitala sam da su iz Novog Sada vozili autobusi sa registracijama iz Bosne i Mađarske. :unsure:

• Sad
Reactions: Mrm
Ne znam, pitaj ih.

Doboj, Zvornik i Bratunac vrv bili, tu su uporišta... 😬
Evo nešto u medijima o dolasku iz RS:
https://www.dw.com/sr/konvoj-iz-republike-srpske-za-vučića/a-65739524
Iz Bratunca je cijeli kolektiv srednjoškolskog centra bio u obavezi da ide u Beograd, ne znam da li su i na koji način bili primorani ali vjerovatno su dobijali dnevnice za taj skup, znam ljude odatle koji su otišli... :D

Inače za one koji ne znaju, Danica Grujičić je porijeklom iz Bratunca, od estradnih imena tu je i Maja Berović dok je Rasta iz Srebrenice.

@Undercover

Radim sa dijasporom i kada su izbori bavim se glasanjem iz inostranstva i prijavom glasača iz inostranstva za glasanje. Bratunac, Zvornik, skoro svi imaju dvojno državljanstvo (prebivalište u Ljuboviji za one iz Bratunca ili Malom Zvorniku za one iz Zvornika) tako da glasaju na izborima u Srbiji..

Last edited:
zar nije on Kosovac?
Mislim da mu je otac rodom iz Srebrenice (za majku ne znam), živjeli su valjda u Prištini pa kada se zaratilo na Kosovu izbjegli su u Srebrenicu...
Kod babe i djeda je živio i išao u osnovnu (i u srednju?!) školu u Srebrenicu, ista generacija kao i moj rođak samo u drugo odjeljenje. :p

Back