Offtopic

Ju, o kakvoj pauzi je reč? Je l' može nekako da se doprinese za troškove hostinga?
Prvo bi trebalo da se odradi osvežavanje evropesma sajta, kako bi se prešlo na novije verzije PHP-a i Wordpressa (što se tiče foruma tu je već novija verzija PHP-a, ali se koristi isti hosting paket), a to može da potraje jer nemam puno slobodnog vremena, ali ideja je da bude pre kraja juna. Potom da vidimo kakve su opcije da se pređe na neko jeftinije hosting rešenje, da li možda neki VPS itd.

Pa gde da forum ode na pauzu sad kad smo dobili lobanju da se dobacujemo

I mene. Naročito jer su dobili packu od zapada i SAD. :D Nemirno dete. :) Od SAD čak i neke sankcije, ako sam dobro razumeo lol

Možda im zbog ovoga ne dozvole ulazak u Savet Evrope, a onda će morati još malo da pričekaju za ESC.

Ne znam, ali čini mi se da je Kur*ijeva opozicija koliko toliko normalnija od njega. Naravno, ne svi, kapiram da ima i gorih.

Ono što je zanimljivo je da se sve ovo dešava sad kad Brisel i SAD polako počinju da puštaju i Šizoja niz vodu. Pustili su i Mila. Dakle, menjaju saradnike na Balkanu. A Kur*i i Šizoje us BFFs.

Ugasio se RARBG 😥

Povremeno sam ih koristio zbog evropskih i azijskih filmova koji su se retko gde pojavljivali i nalazili, pa ukoliko neko zna proverene alternative, neka javi u pp.

Back