Offtopic

Napisa i živa ostade žena koja peva "kurve s kurvama, klinke sa matorcima, "meni jebe se za sve živo"......

Dijagnoza Maje Nikolić je ipak u početnom stadiju u ppređenju sa ovom gospođom
Kontradiktornost nivo 4726291358190.

Tacno je pukla evo vec 10 godina. Pre tog Usca je i imala donekle sram i stid, posle, otisla skroz u out.

Ma čekaj, jel sad na kraju 13.8. ili 23.8.?!
Pa gospodza pogrisila pa opet napisala 13. 8.

Ja joj ne verujem, jer koliko je puta nesto najavljivala pa od toga nije bilo nista.

Tabo tabo ta mala tabo, njoj je mercedes tvoj znaj na ubu ali ne vredi ona ni za jednu gubu.

Iskočio mi na Tinderu više puta + je mislim pisao i na Tviteru o tome. Nisam imao pojma da je urbani bg peder, pratimo se odavno i jako je kul i opušten lik.

Spiderman je jedan od glavnih urbanih beogradskih pedera

jelena-karleusa-turbofolk.gif

Mi smo se pratili na Insti dok mi Instagram nije ukinuo nalog ali nismo komunicirali nikada. Dečko mu je bio ko bombona ali mi je, spram njega, delovao nekako povučen i nenametljiv. Eh... raskidi, a niko da stavi prsten
Iskočio mi na Tinderu više puta + je mislim pisao i na Tviteru o tome. Nisam imao pojma da je urbani bg peder, pratimo se odavno i jako je kul i opušten lik.

Ovde sam se nagledala toliko meni nepoznatih "hitova" da je to za ne poverovati. Izvodjaci boli glava, pesme boli glava, tekstovi najvise boli glava. Majko mila...

Ja sam uživo upoznao dosta sjajnih ljudi sa Tvitera, a zahvaljujući njemu kad sam se preselio u NS imao sam odmah drugare koje sam pre toga upoznao preko Tvitera, pa nisam bio usamljen u najgorem periodu navikavanja na novi grad.

Back