Offtopic

Anroga kad se ulogira i vidi broj obavijesti/lubanja:

malta-destiny.gif

Imam sad problem sa Endregom pošto sam previše disleksičan da bih čitao svaki njegov post, a sa druge strane mi je glupo da mu lupim lobanju ako napiše nešto lepo i wholesome

Sad sam zvanično stigao Petra jer je on zaćutao, lisica zna šta sledi.

Imam sad problem sa Endregom pošto sam previše disleksičan da bih čitao svaki njegov post, a sa druge strane mi je glupo da mu lupim lobanju ako napiše nešto lepo i wholesome
Ja više nemam srca, samo surovo!

Na poslu sam, pa samo čitam jer moram i da radim. 😂 Ali svakako ne moram da se takmičim jer sam visoko, za sad.

Moram priznati da me malo inkomodira Pokahontasov avatar, isti takav je imao onaj bolesnik SteVe što je po forumu divljao i vrijeđao sve moguće nacije osim Izraelaca i Srba 😭
Zanimljivo mi je da sam prošle godine ušao u prepirku sa SteVeom jer je nazvao Saru Jo prostitutkom i kurvom, govorio da su pevačice i devojke iz istočne Evrope sve takve, a zapad je pristojnity i treba malo na njih da se ugledamo, onda je pozivao da se Konstrakta diskvalifikuje zbog onih stočića, a kad su Let 3 pobedili odjednom je postao mega Srbin. Kakav poremećaj višestruke ličnosti 😭

Zanimljivo mi je da sam prošle godine ušao u prepirku sa SteVeom jer je nazvao Saru Jo prostitutkom i kurvom, govorio da su pevačice i devojke iz istočne Evrope sve takve, a zapad je pristojnity i treba malo na njih da se ugledamo, onda je pozivao da se Konstrakta diskvalifikuje zbog onih stočića, a kad su Let 3 pobedili odjednom je postao mega Srbin. Kakav poremećaj višestruke ličnosti 😭
bata prošao kroz Ludi Radule fazu

G-uk9kpTURBXy9mMGIwOTk4ZjdkZTg0NGMzNDM2NmQyNmRjNWIyNmRhMi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAB

Nisam loš, 16 lobanja, i to je verovatno većina stigla na FSC komentare. :D

Pa ipak bolje da se ostavi ta opcija jer ko zna, mozda ispadne da kazemk nesto neprikladno pa je bolje to zadrzati za sebe...
Kada obrišete neki post, on samo ide u "kantu za smeće", tj. niste ga trajno obrisali, već samo sakrili od ostalih forumaša. Admin posle toga može trajno obrisati (što uglavnom i radim) ili ga vratiti "u život".

Back