Offtopic

To više kod njenih zagriženih fanova, koji su je kao omrzli nakon što se, što bi Vendi rekla "prosula" i "demaskirala" pa su je kao osuđivali, razočarala ih, plaky...
Svi ostali su terali cirkus sa njom jer je ona samo za to, za sprdnju. Cela nacija se sprdala sa 40000 hiljada na Ušću, sa "punom arenom bez kog beše sektora - ono balkon", aferom sa Vranješom... Mislim da je Zahar rekao da je ona zapravo nešto što nam se desilo a da to ne znamo kako - nus produkt turbo-folka devedesetih, ali da svakom narodu treba tako jedna nacionalna budala da se s njom sprda, zaboravi na svakodnevne brige. Dimenzije njegon garderobera su obrnuto proporcionalne sa njenim značenjem na estradi.

Svi su odjednom zaboravili da je režimska podguzna muva i da je prošlih nekoliko meseci konstantno pljuvala po narodu lol

Karleuša i bez tog snsovanja ima prilično bogatu istoriju problematičnih izjava i ponašanja.

A ti iznenadni obrti ko se voli, a a ko canceluje su presmešni. Tako je i Seka Aleksić odjednom postala twitter darling, a do juče je ismevali.

A najjače što je glavni razlog za zezanje Seke bilo što je vernica

Imali su jezive dzinglove necu da gresim dusu.

Neki su bili jako dobri:

A neki kreativni:

Ali ovaj mi je bio najjeziviji zbog miksa Cece, Ksenije Pajcin, "I'm not trying to seduce you" iz filma Graduate, Return of the Mack, pa onda Massive Attack, Prodigy i Spice Girls u jednom...

Šta drugo očekivati od NATO pudlice, verovatno će se i Litvanija i Letonija pridružiti

Bravo ! Šteta što je banka, kao i Estonija, u našem privrednom kontekstu skroz nebitna ali odluka def. ima simboličnu i političku težinu.

Ako je četvrta po snazi banka u Estoniji uvela to (inače ne primaju iz više zemalja, a ne samo pet, za tih pet je od septembra i mogu prihvatiti u izuzetnim slučajevima), to ne znači da je Estonija kao država uvela sankcije. Primera radi, u Srbiji trenutno retko ko prihvata švedske krune, a nije reč o sankcijama. Svakako to više govori o principima demokratije te estonske banke.

Očigledno je svima dosta te naše politike sedenja na dve stolice, ali ne znam kako se izvući iz toga a da ne budemo bombardovani ponovo. Baš nisam pametan

Back