Offtopic

Aubrey Plaza What GIF by truTV’s The Chris Gethard Show

Bože kakav bezumnik, pupet,pajac i konjina.
Svoj narod tj državu je doveo do ruba postojanja zbog intersa Amerike, debil nije ukapirao da Rusiju niti ko može niti ko sme da pokuaša zasutaviti. Kako ?
Da, cilj je bio da Rusiaj napdne Ukrajinu da bi je se " ocrnilo i stanizovalo " . To su znali da Rusiaj neće dozvoliti nikakvo pripajanje Ukrajine natou. koja je skoro cela ruska istorisjka terotorija. Nahuškali ih i ostavili. Ma nikog nije briga za Ukrajinu.
U pitanju je geopilitčki tektonski obračun istoka i zapada. I sad više nema nazad.
šah mat.
Turby, u prosjeku svaka šesta riječ i svaki peti interpunkcijski znak je neispravan. Što se dogodilo? I to još 2/3 kad je u pitanju ime velike Majke! Nema više pisanja za Vas nakon ponoći, draga

Ja više uopšte ne pratim šta se dešava, je l' će biti nekog primirja?

Plašim se da ne, bar ne uskoro. Naprotiv, čini mi se da postoji mogućnost da se proširi i izvan granica Ukrajine, ali da ne mračim puno.

Ja se stvarno nadam da će nas pustiti da budemo neutralni, koji k?!

Na stranu sad naravno opšta primarna briga oko samog rata i sukoba i da se ne proširi, ali već nas hejtovaše i što smo neutralni, a od onog desničarskog proruskog protesta sinoć još više. Doslovno me strah (kako je pored Rusije i Belorusija svakako automatski "otpisana"), da sad mi ne postanemo najomraženija država posle njih u Evropi, pa između ostalog i na Evroviziji da nam zvižde itd.

Ja ću tražiti od drugara doktora da mi napiše da sam slep ili slabovid (pošto je on otorinolaringolog), ne pada mi na pamet da idem u Vučićevu vojsku.

Ama šta vam je, zašto bi nas mobilisali, pa šta god sad svi mislili o Putinu i Rusiji, mi smo stvarno među poslednjih par zemalja u Evropi koje bi Rusi u najluđem ludilu napali 😅 A nismo baš ni Belorusija da im se kao sad pridružujemo tek tako, pa pre ćemo sad uz EU na silu da stanemo kako stvari stoje nego skroz uz Rusiju.

Nećemo umreti u ratu sigurno, pre od neke veće nuklearne katastrofe, ili eventualno od gladi, ali i za ta dva su ekstremno minimalne šanse, lol.

RTS treba da odigra pametno i večeras uživo spomene Ukrajinu i pošalje neku poruku mira i solidarnosti, a i Vučić treba da odreaguje na proteste od sinoć, da se ne ponove. I Bugari su imali pro-ruske proteste, i Crnogorci, a samo o srpskim se priča.

Ja cu tacno da zviznem. Dovoljno mi sto sam polu normalan, samo mi jos ovo fali. A taman sam uplatio Grcku.

RTS treba da odigra pametno i večeras uživo spomene Ukrajinu i pošalje neku poruku mira i solidarnosti, a i Vučić treba da odreaguje na proteste od sinoć, da se ne ponove. I Bugari su imali pro-ruske proteste, i Crnogorci, a samo o srpskim se priča.
Pa Konstrakta ima maltene ukrajinsku zastavu na ekranu na nekoliko sekundi, nek ustane na kraju i nek vikne SLAVA UKRAINE, SLAVA GEROJAM 😅

Jos sto imam opicenog gazdu od stan koji ima 56 godina, ne radi nigde (tako reci zivi od stanarine stanara) zbog operacije neke sto je imao i stalno se dere kao magarac i pljuje Vucka na najgori moguci nacin. Da ne pominjem i to sto stalno govori nemoj ovo nemoj ono, pa onda proklinje Zemlju kaze Bize sto nas ne unistis vec jednom, sto je sve poskupelo, vidis da ce da se zarati ovde... Katastrofa.

Al moram da trpim do kraja studiranja, jer sam jednom imao neprijatno iskustvo sa drugim gazdom kod kog sam bio samo 3 meseca jer me stalno optuzivao za nesto sto nisam uradio. Kako mi je muka od selidbi, sta cu moram da trpim do kraja.

Brojčani, smiri se, pls. Nitko nikog neće ovdje mobilizirati i nitko neće umrijeti. A za Grčku i ostala putovanja lako. Mislim da je ljudima tamo kudikamo gore trenutno. Jesmo li mi svi skupa svjesni da ljudi tamo strepe za vlastite živote i umiru ni krivi ni dužni dok je nama ovdje trenutno najveći problem Sarino polugolo dupe ili rizik slanja Konstrakte?

Mislim da svi skupa moramo biti malo zahvalniji

Back