Offtopic

Procitao sam jako dobro. Samo sam hteo napomenuti da me je Lignjoslav (iliti Kalamarko) znao dosta i nasmejati.

Pogotovo njegove provale u smislu:

"Gospodine, ovde sluzimo hranu."
Ili ovde:

Last edited:
Evo nezvanične gay himne 80-ih, čuo sam prvo ovu akustičnu verziju, originalnu tek kasnije i nije mi se svidela, nekako preagresivna. Ova je tako nekako u skladu sa tužnim tekstom, a kako se aktuelni FSC bavi muzikom 80-ih i 90-ih:

You leave in the morning with everything you own in a little black case
Alone on a platform, the wind and the rain on a sad and lonely face
Mother will never understand why you had to leave
But the answers you seek will never be found at home
The love that you need will never be found at home
Run away, turn away, run away, turn away, run away
Run away, turn away, run away, turn away, run away
Pushed around and kicked around, always a lonely boy
You were the one that they'd talk about around town as they put you down
And as hard as they would try they'd hurt to make you cry
But you never cried to them, just to your soul
No, you never cried to them, just to your soul
Run away, turn away, run away, turn away, run away (crying to your soul)... Don't turn away... :(
Kako su samo uspeli umetnuti matricu koja me tera na takvo plesanje (mislim na remix Supermode "Tell Me Why" pa i sempl od September "Cry For You") i ovako tragican tekst...

Ovo je gotovo identicno i kod Madone sa njenom pesmom "Till Death Do Us Part" koja zvuci kao jako vesela pesmica ako ne obratis paznju na tekst gde govori o njenom propalom braku sa Sonom Penom...

Kako forum uvek nasedne na njegove pokusaje da bude u centru paznje xd

Kako forum uvek nasedne na njegove pokusaje da bude u centru paznje xd
E za ovo zasluzujes report makedonec.

Ja umem da se kajem za mnoge stvari, ali kad je neko bezobrazan, onda umem da budem jos gori.

Bravo, u isti post pretnja za report uz pokusaj koriscenje nacionalnosti u uvredljivom tonu🥱

Niko, mnogo si bezobrazan. Ali mnogo. Kao prvo, ja ne pokusavam da budem u centru paznje kako ti to tumacis. Tvoje misljenje je stvarno bezobrazno.

Znam da si me jednom stavljao na Ignore, ali ga pa pretera.

Ustvari, mogu i na juznjacki: знаш кво, ја не волим да се к***им нити да де доказујем на некуга уз тој још да молим други да будем у центар пажњу. Такој да много си безобразан постаја. Ал много. Боље да си ћутаја него што си тој рекја.

Ја умем да се кајем за много кво што дам направија, ал кад мк неки тској нешто каже, а не. Ја онда умем да будем још гори и још више безобразан.

НЕЈЕ ДОБРО! НЕЈЕ ДОБРО!

ЗА КВО СИ УОПШТЕ ТОЈ ПРИЧАЈА БРЕ? НЕ ВОЛИМ ДА САМ У ЦЕНТАР ПАЖЊУ НИТИ СЕ К***ИМ НИТИ МОЛИМ НЕКУГА ДА ВИКАМ, Е ДООДИТЕ ОВАМ ДА ВИДИТЕ КАКО ЛУДИМ ОД МОЈИ ГЛУПОСТИ!

МОЛИМ ТЕ, ЗНАЧИ, БОЉЕ ДА СИ ЋУТАЈА.

Dobro, da ne bude da sam pisao cisto da provociram, ne mogu da zamislim da po stoti put pocinjes istu diskusiju znajuci kakvu ces raspravu zapoceti, kakve ce ti savete davati da bi na kraju opet nista od toga primio ne bi pri srcu i opet se oslonis forumasima sa golube ili medo kao da su ti neki privatno bliski ljudi ili da nekom kazes da je kriv sto je lep (ovo je toliko vise creepy nego sto se cini na prvu). Cisto ne mogu da verujem da za ova dva meseca toliko nista nisi naucio pa opet kreces paznju na sebe sa tim komentarima.

Ali ok, nek sam ja bezobrazan.

Dosta s tim, samo padam jos vise u bedak, samopouzdanje mi je u minus 100.

Povlacim sto sam rekao da si bezobrazan. Ne volim kad mi neko kaze da radim sve kako bih privukao paznju jer inace ja to strasno prezirem van foruma.

Ovime me je jos vise sramota i padam u jos veci ocaj. Prosto me je sramota svih vas i to sto sad ne smem nikome da pricam bilo sta, jer sam sam sebi stvorio prelosu reputaciju ovde.

Eto da zakljucimo: ja sam bolesna moroncina kojoj nema pomoci i koja ne zna da se kontrolise i koja mrzi samog sebe najvise.

Ako toliko tražiš od Miloša da te banuje, zašto pišeš uopšte

Dosta, stavimo tacku na ovo vise. Nije mi trebalo da ulazim u raspravu i pogresio sam.

Ruskinja krenula u drugi razred gimnazije u Nišu. Ne zna srpski, ali nadaju se da će ga vremenom savladati.

@Marko

Pošto voliš "Den vilda", jel si slušao možda njihov prvi album "Highland"? 😍

Back