Offtopic

Jedno potpuno random pitanje, ali me baš zanimaju mišljenja:

Tko vam je omiljena voditeljica Slagalice? 😄

Meni je mrtva trka između Milice i Marije - Milica je sva onako ko mica neka, bukvalno da mi čita smrtnu presudu ja bih mislio da mi recitira ljubavnu poeziju, baš je beba malena, a Marija mi je više ko neka aždaja, ali mi djeluje najprofesionalnije i najprirodnije. 😬 Kristina je postala no comment, samo čekam trenutak kad će početi je*ati majke takmičarima, a ona nova je još uvijek lost in space. 🥴

Jao ja dan danas imam problem da ih razlikujem 🤣 Nekako je tu uloga voditelja minimizovana, i mislim da su doslovno birane da ne budu upadljive, meni su bar tako nekako lake za ignorisati lol. Možda je do mene, ranije je još gore bilo kad su bile tri i sve plave, pa je tek kasnije Kris počela da se izdvaja.
Ali ako treba da biram, Marija :cool:

Znači, Slagalica do Zagorja! 😄

Izvinjavam se forumskom pucanstvu i ziteljstvu, al skorpija u meni be like:jbg

Attachments

• Screenshot_20220311-215311_Facebook.webp
    Screenshot_20220311-215311_Facebook.webp
    55.5 KB · Views: 14
Jedno potpuno random pitanje, ali me baš zanimaju mišljenja:

Tko vam je omiljena voditeljica Slagalice? 😄

Meni je mrtva trka između Milice i Marije - Milica je sva onako ko mica neka, bukvalno da mi čita smrtnu presudu ja bih mislio da mi recitira ljubavnu poeziju, baš je beba malena, a Marija mi je više ko neka aždaja, ali mi djeluje najprofesionalnije i najprirodnije. 😬 Kristina je postala no comment, samo čekam trenutak kad će početi je*ati majke takmičarima, a ona nova je još uvijek lost in space. 🥴
Marija, uvek i zauvek.

Omiljeni voditelj Slagalice ikada mi je Nikola Nešković,inače njen autor.

Last edited:

RTS Ordinacija: Bojana Stamenov o dijeti i kako je smršala

⬆️ Pa ok, makes sense iz njihove perspektive. Viču to razni glasovi iz EU od početka frke, ali pitanje da li je to uopšte ultimativna ideja EU, ili samo pojedinačni glasovi i peticije odande. Nije ni EU načelno u interesu da nas pusti niz vodu ako postoji potencijal (a postoji) da se kad-tad uskladimo s njima po tom pitanju.

Back