Offtopic

Kad smo kod Cece danas nesto po
pustao njenu muziku u pozadini i stvarno je nenormalno kakvu diskografiju zena ima. Mislim da ni ona samu sebe ne ceni dovoljno sta je sve otpevala.

Koliko je pomerala granice i menjala taj žanr, mislim da se to ne ceni dovoljno uopste.

Kakva dominacija 30+ godina. Bas me zanima hoce li moci da nastavi sledece godine sa jos jednim mega uspesnim albumom.

Nadam se da ce joj Zeljko raditi vise pesama na albumu jer to je neka tako random kombinacija koja moze da ispadne genijalno.

Luda Karla može da peva u pečenjari u Borči recimo, dok je matorci kite masnim parama od prasećeg pečenja 😂 Ubi je sujeta zbog koleginica, što koncert nije održala pre, da ispravi tu nepravdu sa Ušća?

U medjuvremenu Prijovicka zaradjuje milione evra od prodatih ulaznica. Ona je lagano mogla da napuni i pet arena u BG ali su izgleda problem bili nedostatak slobodnih terminina i ne toliko dobar izbor datuma. Po meni treba da iskoristi ovu popularnost i sledece godine da napuni arenu jos koji put.

Marija Šerifović peva Cecinu pesmu Tačno je. Odlično je otpevala.

Kad smo kod Cece danas nesto po
pustao njenu muziku u pozadini i stvarno je nenormalno kakvu diskografiju zena ima. Mislim da ni ona samu sebe ne ceni dovoljno sta je sve otpevala.

Koliko je pomerala granice i menjala taj žanr, mislim da se to ne ceni dovoljno uopste.

Kakva dominacija 30+ godina. Bas me zanima hoce li moci da nastavi sledece godine sa jos jednim mega uspesnim albumom.

Nadam se da ce joj Zeljko raditi vise pesama na albumu jer to je neka tako random kombinacija koja moze da ispadne genijalno.
Ceca Amadeus Raznatovic

Ona nije svesna još uvek da je njena muzička karijera gotova. Itekako su zadnja dva albuma imali materijala za hitove ali narod je neće
Istina, mnoge pesme bi bile hitovi da neko drugi peva.
Aleksandra Prijovic - Ludilo, Rehabilitacija, Ja
Milica Pavlovic - Alien, Romane, Nepogresivo + Mashallah cela
Tea Tairovic - Abu Dhabi, XY

Šta je "Ritam Evrope"? ..večeras ima u 9 na Prva tv. Pevaju se evrovizijske pesme?

Šta je "Ritam Evrope"? ..večeras ima u 9 na Prva tv. Pevaju se evrovizijske pesme?
Deca iz razlicitih gradova Srbije koja se prijave dobijaju zadatak da pevaju evrovizijske pesme i pobednik dobija put u tu zemlju koju predstavlja. Na primer lupam ako iz Zrenjanina devojcica peva od Samire Efendi - Mata Hari i ako pobedi, kao nagradu dobija put za Azerbejdzan.

Ja sam bio 2018. ili 2019. uživo u Vrnjačkoj Banji da gledam to i prisustvovao možda i najjačem izdanju do sad lol

Ali ne gledam od 2020, smorilo.

Evo ja gledam.

Neko dvoje u duetu pevali Cha Cha Cha, masakrirali pesmu 😂

Ali zato je sad neka devojka pevala proud i pojela.

Back