Ceca Amadeus RaznatovicKad smo kod Cece danas nesto po
pustao njenu muziku u pozadini i stvarno je nenormalno kakvu diskografiju zena ima. Mislim da ni ona samu sebe ne ceni dovoljno sta je sve otpevala.
Koliko je pomerala granice i menjala taj žanr, mislim da se to ne ceni dovoljno uopste.
Kakva dominacija 30+ godina. Bas me zanima hoce li moci da nastavi sledece godine sa jos jednim mega uspesnim albumom.
Nadam se da ce joj Zeljko raditi vise pesama na albumu jer to je neka tako random kombinacija koja moze da ispadne genijalno.
Istina, mnoge pesme bi bile hitovi da neko drugi peva.Ona nije svesna još uvek da je njena muzička karijera gotova. Itekako su zadnja dva albuma imali materijala za hitove ali narod je neće
Deca iz razlicitih gradova Srbije koja se prijave dobijaju zadatak da pevaju evrovizijske pesme i pobednik dobija put u tu zemlju koju predstavlja. Na primer lupam ako iz Zrenjanina devojcica peva od Samire Efendi - Mata Hari i ako pobedi, kao nagradu dobija put za Azerbejdzan.Šta je "Ritam Evrope"? ..večeras ima u 9 na Prva tv. Pevaju se evrovizijske pesme?