Offtopic

Katarina Živković u ZG - Specijal prozvala indirektno Madam Svarovski zbog njenog izliva ljubomore na Prijovićkin uspeh.xD Kao što Cecu nikad nije mogla da smisli iako je ova uvek htela da bude ok sa njom - eto na koncertu u Sloveniji publiku zabavljao Tonijev rođak (Robert Bjelić). Sujetna je do besvesti.

dragana-mirkovic.gif

Katarina Živković u ZG - Specijal prozvala indirektno Madam Svarovski zbog njenog izliva ljubomore na Prijovićkin uspeh.xD Kao što Cecu nikad nije mogla da smisli iako je ova uvek htela da bude ok sa njom - eto na koncertu u Sloveniji publiku zabavljao Tonijev rođak (Robert Bjelić). Sujetna je do besvesti.

dragana-mirkovic.gif
Skroz netacno.

Katarina Zivkovic je prozvala Karleusu. Dragana nimalo nije sujetna kako se tebi cini, vec Cecoljka. Ona uvek daje tu laznu sliku.

Shvatio sam da mrzis Draganu, ali sad ga pa pretera sestro slatka.

Ljigava je nekako
Cecoljka je mnogo ljigavija. Dragana nikad nije bila hapsena niti nosila narukvicu niti je pokusala sabotirati nekoga preko muza kriminalca kao sto je doticna Cecoljka to radila.

Opet bih vas koji mrzite Draganu savetovao da pogledate epizodu "Junaci doba zlog" gde govore o Cecoljki. I nista nije pristrasno kako neki govore o tome, sve su uboli.

@Lignjoslav - Kurir je sad forsira, kao i taj Šou koji je propao.

Znači koja folirantkina... rasplakala se... bre bre... toliko je ona dobrodušna da ne može nikoga da izbaci iz takmičenja.

- Produkcijo, da li mogu s nekim da razgovaram? Iskreno, ja ovo ne mogu ovako. Molim vas, samo prekinite snimanje - istakla je Dragana dok je ustajala sa stolice pred šokiranim takmičarima i članicama žirija Bebom i Jovankom, koje nisu znale šta se dešava.

- Slušaj, meni je ovo mnogo teško. Pogledaj mi ruke. Znači... - tresla se Dragana dok je razgovarala s Jovanovićem, na šta ju je on upitao koji je njen predlog.

- Ovde sam da im dam krila i ne želim da im sečem krila. Ako nam sad ispadne jedan plesač, on je bukvalno bio u jednoj emisiji. Mislim da to nije dovoljno za to što ja želim da ih podržim, poguram, da ih ljudi prepoznaju... Jednostavno, ne mogu nikog da izbacim - istakla je pevačica.

Ne zna šta će od para.. i Svarovski WC šolje ima u Dvorcu u kome živi. :cautious:

https://www.espreso.co.rs/showbiz/z...ula-snimanje-emisije-rame-uz-rame-sa-draganom

Sad ga preterujes. Ali stvarno. Pravis od Cecoljke sveticu a od Dragane gresnicu, a vrlo dobro svi znamo da je Cecoljka sve samo ne svetica!

Dragana jede Cecoljku uvek za dorucak, a Cecoljka neka se hvali tim Uscama koliko hoce ma i nek joj dodju 30000000 ljudi, opet joj na celu pise koliki je ona olos. Samo u Srbiji mafijasica i robijasica moze da bude najveca zvezda i da je zovu jos "srpskom majkom" sto je OGROMNA SRAMOTA za Srbiju. Da smo mi SAD, Cecoljka bi propala kao sto je R. Kelly propao nakon sto je optuzen i uhapsen zbog pedofilije. Ali ne, mi smo Srbija gde velicamo kriminalce, prostituke, narkomane i dizelase.

Ovo sam tek pre neki dan video, trebalo je da bude jeftini marketing, da snime Cecu kako je odnela bolesnom dečaku poklone jer voli njene pesme, ali ona je iznenadila sve kad je rekla da će im dati 19 000 evra. Ona ne zna da glumi, a snimak je posta viralan zbog njene reakcije tipa samo 19.000 evra - pa ja to imam u tašni... Znam da će mnogi reći da i ovo namešteno, da nije moralo pred kamerama ali već sam pisao da znam lično ljude kojima je davala po 1000, 2000, 5000 evra za operacije, da plate struju i ne znam šta sve ne...

I Dragana je radila dosta humanitarnih koncerata. Ali se najvise izdvojio onaj iz Sava centra 2010.

Back