Offtopic

Dali je neko od vas ikada isao na koncert Rozge i sta mislite dali vredi ici?

Nisam išao, ali drugarica je bila na njenom koncertu u BG ove godine i kaže da je bilo fenomenalno.

Dali je neko od vas ikada isao na koncert Rozge i sta mislite dali vredi ici?
Ja sam išao na koncert u Beogradu. Sjajan koncert, uopšte nisam zažalio što sam bio. Odličan šou je napravila.

U jednu ruku drago mi je što je Ti moje zlato pjesma sa ex-Yu prostora sa najviše pregleda na YT u poređenju sa ostalim koje su pri vrhu ljestvice, a s druge strane stvarno ne razumijem kako je ta pjesma došla do 170 miliona pregleda 😂😂

U jednu ruku drago mi je što je Ti moje zlato pjesma sa ex-Yu prostora sa najviše pregleda na YT u poređenju sa ostalim koje su pri vrhu ljestvice, a s druge strane stvarno ne razumijem kako je ta pjesma došla do 170 miliona pregleda 😂😂
Pa kupovina pregleda, drugo objasnjenje ne postoji.

Ta pesma je valjda obrada neke arapske pesme i da je bila dosta slušana u tim arapskim zemljama. Bila čak i na top listama tamo. Isto kao sa Džanum koja je sada baš slušana u zemljama južne i istočne Azije

To za Moje zlato sam saznao na onom stranom sportskom forumu gde je jedan forumaš iz Maroka to rekao i pokazao njihovu top listu. Čini mi se da su bili na petom mestu. Rekao je i da je ista situacija u Egiptu, Tunisu, Alžiru

Vole i Rumuni Ti moje zlato, ja se iznenadio da slušaju tu pesmu.

Danas je uspostavljena nova autobuska linija br. 600 ŽS „Beograd centar” (Prokop) – Aerodrom „Nikola Tesla”. Ide preko Mosta na Adi.

Trasa linije
Gučevska – Dragana Mancea – Zorana Žunkovića – Železnička stanica „Beograd (centar)” – Zorana Žunkovića – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Bulevar vojvode Putnika – Mostar – Bulevar vojvode Mišića – Petlja „Radnička” – Most na Adi – Bulevar Heroja sa Košara – Jurija Gagarina – Marka Hristića – Bulevar Crvene armije – Španskih boraca – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Auto-put za Šid – Put za aerodrom – interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 – interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 – Aerodrom „Nikola Tesla” (polasci) – interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 – interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka – Aerodrom „Nikola Tesla” (dolasci).​

RED VOŽNJE
Polazak sa Prokopa

600rv1.webp

Stajališta

600st1.webp

Polazak sa aerodroma

600rv2.webp

Stajališta

600st2.webp

IMG_20231106_200434.webp
Majka je majkovala 😏 S tim što je Australijska turneja prošla tačnije završava se večeras.

Moju dilemu koja je veća svetska zvezda ( čitaj psihijatrija) Karla ili Didi, zamenila je mnogo zanimljivija. Veselija svakako.

KO ima bolji omot?

KIća je u mnogim svetskim izborima pobedio

r-3149188-1318035424jpeg.jpg

Ipak, kako zanemariti ovog lepog dečka
pw5dqnfg9pubnuayj4pg.jpg

a ne možeš i da hoćeš ovakvog muškarčinu
udzdi8dvjzsklk7avros.jpg

pa Nadu na drvetu koja nam poručuje da je život lep dok si mlad

worst_yugoslavian_album_covers_10.jpg

I u Top 5 nominujem Kibicera ili vojnog izvidjača sanjivog pogleda
vidfgeuc1rfbsirxzh3n.jpg

žene se nisu proslavile originalnošću pa ih nema mnogo na ovoj listi. Uglavnom, neke neizdepilirane, gojazne ,sredovečne žene iz šezdesetih godina.

Back