Doctor Who
Ekspert
A ja što se pretvaram kao da nisam čuo pola pesama već hahaha
Nisi jedini, neki su i komentarisali noćas, ali sve je to uredno izbrisano.A ja što se pretvaram kao da nisam čuo pola pesama već hahaha
Ja ne mogu gledati, ŽELIM DA MI PRENESETE INFOToliko sam ishajpovan da ću i Zorjin lajv da pustim!
Mislim da posle ovoga više nema premijere
Ja ranije kad procure epizode Game of ThronesA ja što se pretvaram kao da nisam čuo pola pesama već hahaha
Nakon sto je popila bromazepam:
To mi je bio najlepši poklon života!Ja ranije kad procure epizode Game of Thrones
Nije, procurelo je iz oba pf-a po pola pesamaMislim da posle ovoga više nema premijeres tim da je zanimnjivo da je samo PF 1 procurelo.
Kad smo kod togaJa ranije kad procure epizode Game of Thrones
U 12 od vufera izbasiranaZavrsio trening krecem ka kuci
Cekam pesme izgasiranaaaaa
Da, to je bila pobeda života. Kao, ma nema šanse, izmislio lik - kad ono..Kad smo kod togana reddit-u je jos 4-5 meseci pre premijere procurelo sve (da ne spojlujem sad) ugl ko ce biti kralj/kraljica, sta ce Deneris da uradi i ona cuvena scena Drogonovih krila iza Deneris, ne snimak ali je neko napisao, kada sam citao bio sam ubedjen da je troll, dok sam gledao epizodu pravio se da sam lud i mislio da sve sanjam i da to nije stvarno.
35 minuta 2100 sekundi brojimoGde je sad Poky da me ošamuti brojkama!!!
Ja odspavao malo i zaboravio skoro sveA ja što se pretvaram kao da nisam čuo pola pesama već hahaha
Izašli ste iz Hrebeljanović- Obilić faze35 minuta 2100 sekundi brojimo
Jao ja zaboravioIzašli ste iz Hrebeljanović- Obilić faze
Čestitke na 10.000 postu![]()