Karly bitch na aparatyali "toi-toi biću fap boi" tekst![]()
Da, nažalost, moguće je. Na sličan način je jedan par u Francuskoj ulici ostavljao oglase, samo su oni tražili muškarca. Traženje (pristojnog) stana u Beogradu može da se podvede pod ekstremne sportove.
Ista stvar i u Zagrebu. Momak već par mjeseci traži stan i oglasi su suludi. Ajde još i cijena, ali uvjeti: većina traži ženske stanare (to mi je nonsens života) , ispod godinu dana ništa, ljubimci ni u ludilu... I tako u nedogledTraženje (pristojnog) stana u Beogradu može da se podvede pod ekstremne sportove.
Da, a obavezno kad je cena pristojna, onda je enterijer kao spomen soba u muzeju, a od tehničkih uređaja otprilike vrhunac je ringla.Ista stvar i u Zagrebu. Momak već par mjeseci traži stan i oglasi su suludi. Ajde još i cijena, ali uvjeti: većina traži ženske stanare (to mi je nonsens života) , ispod godinu dana ništa, ljubimci ni u ludilu... I tako u nedogled
Drago mi je da se o mom nastupu još priča! Pozdrav za forumovce
Jel Eegor ovde pronašao inspiraciju za PZE?
https://github.com/davidarroyo1234/InstagramUnfollowersKako videti ko vas je otpratio na Instagramu bez onih aplikacija?
(Zamalo da izgubim profil zbog njih) Da li uopšte postoji način? Nakupilo mi se mnogo stvari koje i ne želim da pratim + vidim da sam izgubio pratioce. A nervira me i algoritam Instagrama, mnogo objava mi se ne prikazuje.
Možeš ali mislim uz dozvolu administratora i imaš neko vremensko ograničenje. Tipa ne znam koliko puta si menjala.. imaš u podešavanjima profila.Jel se može ovde promeniti ime ili username?
Može da se zahteva promena jednom u 90 dana, ako ti je dostupna ta opcija.Jel se može ovde promeniti ime ili username?
Ok, hvalaMože da se zahteva promena jednom u 90 dana, ako ti je dostupna ta opcija.