Offtopic

Moram priznati da ste jedna od dosadnijih persona ovde. Nakačite se tako bez veze, sa nekih nebitnim i glupim komentarom, pa se onda kreveljite pa onda glumatate žrtvu.
Ne znam kaj se dogaja sa vama, da li faza je, imidž ili karakterna osobina ali dajte se kultivisati.
Svima želim dobro.
Obozavam😂😂😂

Moram priznati da ste jedna od dosadnijih persona ovde. Nakačite se tako bez veze, sa nekih nebitnim i glupim komentarom, pa se onda kreveljite pa onda glumatate žrtvu.
Ne znam kaj se dogaja sa vama, da li faza je, imidž ili karakterna osobina ali dajte se kultivisati.
Svima želim dobro.
Neka, neka mene dosadnoga, katkad su dosadni osređen balans arsenično/ OSIONIMA 😉 A bolje dosadan nego pokazivati svima onu stvar..
Kada vidim tko ti se smeje komentaru, I OBOŽAVA Bogu se zahvalim, na pravoj sam strani istorije..pheeew.. 🥵

Last edited:
Nema, bespomoćno-arsenično, agregatno stanje..

Navikao si da gaziš bahato vidim, ali naišao si na malo drugojačije.. :)
Izbrisali su mi poruku zbog tebe. Ako ćemo da se prijavljujemo ti bi odavno trebalo pod katancem da budeš!

Gurmani iz Beograda treba mi vaša preporuka. Pošto mi se već mesecima jedu masni, kalorični burgeri, gde se umače u tri sosa i sve curi na sve strane, molim vas da mi preporučite takvo neko mesto? U Pančevu takvog mesta nema, a nekako sam tek ovih dana osvestio šta mi se tačno jede, baš dugo nisam išao u "štetu" takve vrste. Vrhunac brze hrane mi je pica.
Možete i za takose, non stop mi iskaču stranci koji umaču takose u neke soseve. Imam dosta sačuvanih stvari na Tiktoku ali ima mnogo klipova i mrzi me da kopam. 👀 Pomagajtee 🍔🌮

Gurmani iz Beograda treba mi vaša preporuka. Pošto mi se već mesecima jedu masni, kalorični burgeri, gde se umače u tri sosa i sve curi na sve strane, molim vas da mi preporučite takvo neko mesto? U Pančevu takvog mesta nema, a nekako sam tek ovih dana osvestio šta mi se tačno jede, baš dugo nisam išao u "štetu" takve vrste. Vrhunac brze hrane mi je pica.
Možete i za takose, non stop mi iskaču stranci koji umaču takose u neke soseve. Imam dosta sačuvanih stvari na Tiktoku ali ima mnogo klipova i mrzi me da kopam. 👀 Pomagajtee 🍔🌮
Probaj burgere iz Smash Burgers, nećeš pogrešiti. Meni je prilično jednostavan, a burgeri su veoma sočni i ukusni. Video sam i ja da postoje burgeri koje možeš onako skroz da preliješ topljenim sirom ili još nekim sosevima, ali iskreno ne znam gde se to nalazi niti me privlači da to probam lol.

Takose sam jedino probao u Tortilla Casa, nalazi se baš u centru grada. Ja lično nisam ostao oduševljen, ali ima puno drugih opcija koje su mi strava (burito, kesadilje, čimičangas itd)

Probaj burgere iz Smash Burgers, nećeš pogrešiti. Meni je prilično jednostavan, a burgeri su veoma sočni i ukusni. Video sam i ja da postoje burgeri koje možeš onako skroz da preliješ topljenim sirom ili još nekim sosevima, ali iskreno ne znam gde se to nalazi niti me privlači da to probam lol.

Takose sam jedino probao u Tortilla Casa, nalazi se baš u centru grada. Ja lično nisam ostao oduševljen, ali ima puno drugih opcija koje su mi strava (burito, kesadilje, čimičangas itd)
Hvaalaa 🍔

• Like
Reactions: Mrm
Definitivno se nesto sumljivo desava, pogotovo ako je istina da je ovaj varao, mozda bude slicna situacija kao sa Dijanom.

Edit: S druge strane ako joj je zdrastveno stanje stvarno lose ne razumem zasto to ne bi objavili pogotovo kada su ovako pocele da kruze teorije zavere.

Takose sam jedino probao u Tortilla Casa, nalazi se baš u centru grada. Ja lično nisam ostao oduševljen, ali ima puno drugih opcija koje su mi strava (burito, kesadilje, čimičangas itditd
Takosi su im baš prosek, ali zato burito kida. Toliko sam se navukao na njihov burito da je postao nešto što najradije naručujem dok sam na poslu.

Kako vam se sviđa Nikolijin album? Meni kida 😍 emitivno čitav dan slušam 😂

Back