Offtopic

Napisati za Princa neku filozofsku pjesmu i neka mu RTS nađe crveni kaput i eto 200 bodova od publike :LOL:

Ja kako vidim njemu je doslovno svaku pjesmu napisao isti tekstopisac, očito da mu je on neki mentor ili šta već...

Ne znam sto se Princ naslepo apostrofira kao jedan od favorita, bukvalno je pobedio kod publike u godini punoj anonimusa, 3-4 pesme iz 2022. i 2024. bi osvojilo vise glasova publike od njega.

Kao što je neko već rekao, ne treba da baca senku na odličan plasman koji ima slabijim plasmanom, a ako bude imala nastup za makar isti plasman što da ne, ako ne bude imala nešto bolje neće pobediti.

Postavio sam pitanje Mariji za AmiG Show šta je presudilo da Teyi da 12 bodova, a Zorji 10 i Relji da li bi se prijavio na PZE

Albim Tee Tairović kida, najbolje joj stoji ovaj fazon kao u pesmi Pec i Tea!

Sramota je da nema sa kim da sarađuje u Srbiji, realno ne postoje autori koji bi uboli ovako neki zarazan ritam. Čak su joj i neke spotove radili Bugari, vidi se da je dosta uloženo. Trenutno jedna od najkompletnijih izvođača.

dobro bre ljudi pa ovi reaktori neće sigurno sa uzmu da pljuju nekoga jer žive od pregleda i lajkova.
Nevezano za TekiDory

Back