Offtopic

Preminuo Siniša Pavić u 92. godini života. :(

Pavić je bio najplodotvorniji TV autor u bivšoj Jugoslaviji. Pisao je scenarija za neke od najpoznatijih domaćih serija, poput „Pozorišta u kući“, „Otpisanih“, „Vrućeg vetra“… Scenarista je i filmova „Tesna koža“ i „Laf u srcu“. „Boljim životom“, krajem 80-ih, počinje i era Pavićevih celovečernjih serija, sa više desetina epizoda, emitovanih po nekoliko godina, u čijem centru zbivanja je najčešće jedna porodica: „Srećni ljudi“, „Porodično blago“, „Stižu dolari“, „Bela lađa“…​

Izvor: Blic

Iskreno, mislim da tako i treba, a ne da se brza, znajući da možeš da kupiš kartu u vozu i onda se napravi prekomerna gužva. Posebno što mislim da će, izgradnjom novih pruga voz sve više preuzimati primat.

Te brze pruge me jako raduju. Od Novog Sada do Subotice, Budimpešte, aerodroma Nikola Tesla, pa i onaj projekat do Soluna...

Проблем је у људима. Видим клинце и младе до 30 година како ЧЕКАЈУ у реду за карте у Новом Саду, иако имају апликацију и 4 аутомата (који раде сви) на железничкој.

Možda bi bar neka promo akcija bacila u prvi plan aplikaciju. Ili da se u nekim periodima daju malo veći popusti. Mada, džabe i to kad verujem da ljudi nisu naviknuti da online kupuju karte, a o kartomatima da ne govorimo. To je već novitet kod nas.

Vidim da i novosadska autobuska ide u korak sa tehnologijom, izbacili su aplikaciju i oni. 😀

Ok mi je novosadska aplikacija, a naročito jer kartica može da se dopuni online.

Vidim i da se ljudi žale na te kartomate, kažu uredno skine pare sa kartice a ne štampa kartu.

Ok mi je novosadska aplikacija, a naročito jer kartica može da se dopuni online.

Ne NS Smart (pretpostavljam da na to misliš) nego postoji nova koliko sam videla, baš za međumesnu stanicu.

Ipak nešto nisam dobro videla, mada nije da sam obraćala ni pažnju. 😅 Viđala sam samo kao poster reklamu na stajalištima gradskih bundeva.

Sad bila do prodavnice i napravila krug da vidim ponovo o čemu se radi (svakako napolju prijatnije nego u zatvorenom), pitala sam se što mi ništa ne izlazi kad ukucam u pretraživač, toliko da sam pomislila da nisam dobro ni videla kad ono to će biti, u fazonu "brand new." :D Sajt (i aplikacija?) kreću sa radom sutra. :D

https://buska.rs/

Back