Offtopic

Shoigu je bio u poseti Iranu da bi ih obavestio o ovome pre par nedelja. Ne mogu Rusi da uskoce sad i nikog da brane, a da ceo arapski svet i Iran gledaju po strani. Ovo je akcija Turske i Izraela podpomognuta americkom obavestajnom sluzbom i satelitima.
Celu noc sam provela na Telegramu, na Middle East Spectator, nije mi dobro. Videla snimke zarobljenih kurdskih zenskih vojnika i sta im rade. Btw Kurde potpomazu iliti “brane” Ameri. Onda slike hriscana sirijskih, njihovo mucenje, silovane zene, otete monahinje… Izrael usetao tenkovima u Siriju.
Da Bog pomogne tim zenama, deci i ljudima 🙏🏻

Sve je to istina, ali su Rusi ti (uz Iran) koji su garantovali Siriji stabilnost samo da bi je preko noći napustili. Ne možeš se pouzdati u nekog tako prevrtljivog.

Čestitke sirijskom narodu na slobodi, nadam se da će potrajati. 🇸🇾

A onda se desila Ukrajina. Na to su i racunali da Rusi nece moci, realno. Rusi obavestili Asada, Iran, usle jedinice iz Iraka i Shiti iz Irana ali nedovoljno.
Ne mozes se pouzdati ni u kog, i Ameri su pobegli iz Afganistana.
Na stranu to, brinu imperijalne aspiracije Turske: naoruzali Azerbejdzan, naoruzali i pripremili u kampovima sad ove, salju naoruzanje u Turkmenistan i Kosovo.
U kakvim gadnim vremenima zivimo. Samo nama napacenima da bude mir.

Pa idi vidi na Middle East Spectator na telegramu sta se desava 😩

Hvala na objašnjenju, istražiću bolje kad budem imao vremena.

Bitno da je Izrael iskoristio situaciju da izbombarduje Damask i sirijski deo Golanske visoravni 😂

Sad sam saznao da je pevačica moje omiljene ESC pesme (Rändajad) bila jedna od potpisnika otvorenog pisma u Estoniji gde se parlament urgirao da ne uvodi istopolni brak, da se ukinu sve covid restrikcije i da se vakcinacija zabrani.

kakva seljanka

Sad sam saznao da je pevačica moje omiljene ESC pesme (Rändajad) bila jedna od potpisnika otvorenog pisma u Estoniji gde se parlament urgirao da ne uvodi istopolni brak, da se ukinu sve covid restrikcije i da se vakcinacija zabrani.

kakva seljanka
B*tch

Da Bog pomogne tim zenama, deci i ljudima 🙏🏻
O Avganistanu više niko i ne govori.
Oni nesrećni i zaboravljeni ljudi tamo žive u paklu divljaka koji rezonuju kao da su u kamenom dobu. Još jedan biser američkog intervencionizma.

Back