Offtopic

Dok čekamo rezultate pregovora (koji sigurno neće završiti danas), čini se da je FIFA napokon odlučila izbaciti Rusiju iz svih natjecanja, a time i dodatnih kvalifikacija za SP. (y)Baš me zanima hoće li u kvalifikacije ići Slovačka kao treća iz naše skupine ili će dalje neodigravanjem ići Poljska. MOO također izbacuje sva obilježja ruskih sportaša u svim sportovima. Izolacija do kraja. Nadajmo se da će se Putin ubrzo urazumiti, barem zbog svog naroda, ali i ostalih koji ginu za glupost.

I najbolje bi bilo da se Ukrajina kvalificira u svom baražu.
Zar nisu rekli da se takmice pod drugim imenom bez njihovih obelezja? Ne mogu naci nigde vest gde je Rusija izbacena...

Pa ako ih prime onda stvarno počinje Treći svetski rat jer je Rusija napala EU.

Zar nisu rekli da se takmice pod drugim imenom bez njihovih obelezja? Ne mogu naci nigde vest gde je Rusija izbacena...
Međunarodni olimpijski odbor je suspendirao Rusiju i njihovi sportaši mogu samo na natjecanja pod nikakvim obilježjima. Nema himne, zastave, ništa. FIFA danas daje konačnu odluku za Ruse.

Edit: Upravo čitam da su FIFA i UEFA izbacile Rusiju iz svih natjecanja. Euroliga je suspendirala sve ruske klubove u Euroligi i Eurokupu.

Baš me zanima što će ATP i WTA.

Ju, evo čak i Švicarska uvodi sankcije.
Zelenski bi iskoristio situaciju. Nema šanse da preko reda uđe u EU.

Tako su juče Amerikanci po tviteru digli dramu i podršku što je Kosovo zahtevalo da bude primljeno u NATO, kao da je to pa moguće 🙄

Ima i nešto da prijete da će 3. marta da hakiraju banke i uzeti novac Rusa, da imaju do tada vremena da uzmu novce sa banaka jbt

A najjače mi je kada im na programe stave ukrajinsku himnu i snimke s bojišta. Šokiran sam pismom ruskog vojnika majci koje je danas čitao ukrajinski delegat u UN-u. Doslovno ispran mozak da će Ukrajinci dočekati Ruse sa srećom, cvijećem i sličnim glupostima.

Ima i nešto da prijete da će 3. marta da hakiraju banke i uzeti novac Rusa, da imaju do tada vremena da uzmu novce sa banaka jbt
U Hrvatskoj je totalni kaos oko Sberbanke. Svi dižu novac, zatvaraju račune, a danas je izjavljeno da će se prodati hrvatske filijale podhitno. Čak su i moratorij stavili na dva dana na dizanje novaca. Ujak mi je u Rusiji i kaže da je tamo još veći kaos. Da svi masovno dižu novac s bankomata i iz banaka onih koje su pod sankcijama.

Back