Offtopic

Gradonačelnik Harkova priprema građane za predaju grada

https://t.me/rusvesnasu/14883

Ovako gradonačelnik Harkova Igor Terehov priprema građane da pregovaraju sa ruskim trupama kada uđu u grad.

Na mrežama su se pojavili snimci njegovog razgovora sa stanovnicima Harkova.

„Šta moramo da uradimo? Pa mora postojati dogovor. Treba da budete sigurni da niko od ljudi neće da bude povređen “, objašnjava Terehov prisutnima.

Primeri mnogih gradova i mesta su pokazali da tamo gde je ruska vojska ušla, a ukrajinska otišli, vlada red i tišina.

Jedan od primera je gradonačelnik Kupjanska – grada u blizini Harkova. Sada je tamo tiho i bezbedno – ulicama patroliraju ruska vojska i policija grada (Ukrajinci), a narod se od sutra vraća na posao, u škole, deca u vrtiće.
Ovo sa snimka je isti taj Harkov, toliko o tome

I onda kad pomisliš da su na Bliskom Istoku svako malo ovakve scene, ali svijet okreće glavu. Iskreno se nadam da će ovo ludilo što prije stat, tužno je ovo gledat , zamisli jedan dan ideš na posao, imaš obitelj, sve je koliko toliko u redu, a slijedeći dan ovo...

Ruska propaganda trenutno piše da ruske studente isteruju sa fakulteta širom EU.

Ma kakvo vraćanje zivota u normalu?Rat je pojava koja trajno promjeni grad koji pogodi.Sve i da Rusi ne osvoje npr Harkov,a pogotovo ako uđu u njega.I nisu rat samo granate što kaže Milić Vukašinović u jednoj pjesmi "Vala teže su mi od gransta posljedice rata'

Last edited:
Na eurovisionworld song of the day: We don't wanna put in

Precerase ga malo sad hahahahah

Ne znam je l’ mi više zabrinjavajuće ovo rusko botanje ili činjenica da postoji sajt Thispersondoesnotexist

Sajt je jeziv. Evo ovaj lik će biti moj online alter ego od danas. Zove se Dragan, dipl. ekonomista, radi u knjigovodstvu strane firme trenutno i razveden je.

Attachments

• avatar-1bc55e60cbc7beefbd46fe6e48dcdfa7.webp
    avatar-1bc55e60cbc7beefbd46fe6e48dcdfa7.webp
    105.9 KB · Views: 9
Pa bukvalno izbacuju Ruse i Rusiju iz svijeta i razmijem zasto, jedino mozda sami Rusi mogu masovno da zaustave ovo.
Vidjela sam isto Disney+, Netflix vise nece radit u Rusiji ili tako nesto.

Back