Offtopic

@Majsta94

Može i Nataša Radulović, ne bunim se... 🤣 Sa pesmom "Alo momak, nemoj se obadat' " 🤭🤭❤️

Vucic nastavlja da pusi američki racku mmm

Platinum Wolfić
Drag Queen Wow GIF by Paramount+

Meni život u Francuskoj deluje predosadno i sterilno. Pre nekoliko godina sam bio na par nedelja u Parizu i stvarno su svi delovali nekako mrtvo
Zavisi u kom delu grada si bio. Život u Parizu je baš brz i dinamičan, mnogo dinamičniji nego u BGu.

Vilijam je poluazijat, dete vijetnamskog rata :oops:

My father sometimes hung a Confederate flag outside of our house. He would rail against immigrants despite being married to one, and rejected the idea that I was mixed race.
Kakva suluda priča!

Ali Newsweek koji objavljuje priču jednog evrovizijskog blogera :love:
Evrovizija osvaja Ameriku, polako ali sigurno lol

BLOKIRAO ME STEVICA SA VIKIPEDIJE JER TO STO SAM MU REKAO DA JE TVRDOGLAV SMATRA UVREDOM.

Ma dosta mi je vise, znaci preko glave mi je vise tog kretena, prosto ne mogu vise da izdrzim. Neka radi sta hoce, neka uredjuje kako hoce, neka se bavi ovime kako hoce vise me ne zanima! Znaci tolki kreten, kao borac za ljudska prava jer je jelte OSOBA SA INVALIDITETOM. Ma pun mi je vise ..... njega. Pun.

Ma ne zanima me vise, dizem ruke, neka radi sta hoce. Ja se Evrovizijom na vikipediji ne bavim vise. I ne, ovo nije prvoaprilska sala, nego se igrom slucaja eto desilo sve danas. Prosto mi je muka vise od njega. Muka mi je vise od tog provokatora i kvazi "borca za ljudska prava". Jednostavno nemam snage vise.

Posle rata, dodje i do definitivnog primirja. Resio sam da spustim loptu i da malo bolje upoznam Stevana i tako smo sve nesuglasice ostavili iza nas. Oprostili smo sve jedam drugom i ostavili iza sebe.

A sa druge strane, u susret sutrasnjim izborima u CG i to na 6. godisnjicu kad je Vucko poceo da nas jase kao preCednik:

Screenshot_20230401_220239_Instagram.webp

Mica kidalica jbt 🤩
Šećeru fenomenalno izgleda na sceni i zvuči, drago mi je da se ona ne dere "šećeru" kao na onim silnim snimcima njenih tezgi na tiktoku

Pesmu posvetila svom najboljem prijatelju koga drzi za ruku dok prelaze ulicu, prelepo :love:

• Love
Reactions: Mrm
Back