Offtopic

Neko dobija hiljadu dinara i sendvic, a neko milion i po evra od Telekoma za produkciju, koncerte i ostale aktivnosti. Ok, sad mi bar ima smisla da je ovo dobro iskesirala pa je dosla da serenda na Pink. Kakav sunovrat od zene i svih njenih stavova. *Dno.gif*

Valjda se računa kad žene ubijaju stalno, al' deca koju nam ubiju prvi put su nebitna :sick:

Žena koju su stvarno 5. maja doveli u školu da deci pušta narodnjake:
FwrSsqvX0AEMhjt

Ma nije poenta u narodnjacima, već u činjenici da su pušteni kao kolektivna terapija i očigledna nestručnost...

Na stranu naši običaji o tišini tokom žalosti...
Sigurno je bilo i barem neko dete kome jesu grozni, i ruši se smisao kolektivne terapije...

Screenshot_20230522_113040_Instagram.jpg
Karleusina zavrsna rec.

Karleusa nije nimalo luda, nego sve sto ona kaze, to se protumaci toliko pogresno da ispada kao da je najveci srbomrzac i mentalni bolesnik, a to ave zbog nekih njenih ranijih ispada koje je imala.

Maja Nikolic je primer prave mentalno zaostale osobe.

Ajde bre , žena je bolesnica pritom i oportunista, što samo za sebe ne bi bilo apriori loše, no ona sad ide i preko mrvte dece jbt. Ljudska fekalija.

Za mene je Karleuša kao ona kurve koje su zabavljale okupatora tokom WW2. Bukvalno fufica bez morala.

Morate malo da mislite i o tim podelama u društvu, o takozvanom "danu posle", ne postoji rez "preko noći", vama možda sve deluje olako, alo je baš suprotno, nažalosz komplikovanije nego se čini.. 😔 Tako da treba malo spustiti i loptu..

sve je to nažalost vrlo pipavo, škakljivo...

Ne znam šta to zapravo zagovaram...kažem da je pipava i škakljiva situacija i to tako jeste, bajke u kojima se preko noći rešavaju situacje poput ove, ne postoje...
Ne želim ni tren da branim JK, ali se toliko afektirano i ostrašćeno analiziraju njene izgovorene reči, da to ne može nikako na dobro...

Last edited:
Ne želim ni tren da branim JK, ali se toliko afektirano i ostrašćeno analiziraju njene izgovorene reči, da to ne može nikako na dobro...
Sama je za to kriva.

Mislim rečenica kako je ova vlast zvala da peva ispred skupštine...
Sama je ušla u političku sferu...

Sama je za to kriva.

Mislim rečenica kako je ova vlast zvala da peva ispred skupštine...
Sama je ušla u političku sferu...
Mislim da je to više bilo apropo glumaca i onih fondova državnih za serije i filmove...
Mislim neću da ulazim dublje u ovo, ali nekako praviti od podeljenog društva još podeljenije, je kao da sami sebi kopate jamu..
I ta neka atmosfera linča, nikad nije dobra...

Nastavak price Jelene Karleuse.

Screenshot_20230522_144135_Instagram.webp
Screenshot_20230522_144145_Instagram.webp
Screenshot_20230522_144152_Instagram.webp
Screenshot_20230522_144155_Instagram.webp
Screenshot_20230522_144159_Instagram.webp

A Ivan Ivanovic mi je oduvek bio odvratan kao osoba, sve preko Karleuse je i mogao da dovuce publiku da bude u njegovoj jadnoj emisiji. Kvazi komicar.

Ne znam šta to zapravo zagovaram...kažem da je pipava i škakljiva situacija i to tako jeste, bajke u kojima se preko noći rešavaju situacje poput ove, ne postoje...
A da je to kojim slucajem sve rekla Ceca, svi bi je dizali u nebesa.

Back