Offtopic

Jel moguće da je toliko flopnula sa prodajom, a i nisko pala ☠️
Pa kako da se ocekuje od nekoga ko je vrlo malo na estradi da odmah ide na solisticki koncert na stadionu? Pa ne moze to odmah.

Ovo sad nije pljuvacina na racun Tee, nego cinjenica da ne moze da se organizuje solisticki koncert odmah na pocetku karijere.

Drugo mesto... Za jedan poen manje od pobednika. Kao Doter! 😍 Ma, pokidali!

Imamo treće, drugo, idemo na prvo!

• Love
Reactions: Mrm
Sa forumašima prvo mesto ko kuća. Nisam mogao da se setim kako se zove ruska pesma iz 2007. fazon. 😭

Bukvalno sam pevao refren sve vreme, a znao sam da u tekstu nigde nema naziva pesme i nije mi došlo. Da je bar neka pesma koja mi se ne sviđa, a tu volim lol.

Je l' zna neko da li postoji neko ograničenje šta može da se preusmeri od paketa na Poštin paketomat, a šta ne? Logično mi je da neće moći astal iz Ikee, ali npr. ja uspeo neke papire da preusmerim tamo, a cimer nije mogao neku teglu.

Najbolje da pozoveš Poštin kontakt centar i pitaš. Ja sam samo jednom do sada koristio paketomat, kada su mi balone i magnet iz Eurovision shopa tamo ostavili. Pretpostavljam da je uglavnom za manje isporuke za koje ne treba platiti, a moguće da ima nekih ograničenja u pogledu sadržaja, materijala (staklo itd), a takođe može se desiti i da su sve pregrade u tom paketomatu i za taj tip pošiljke bile zauzete. Inače, kolegi se pre neki dan desilo da nije mogao da preuzme pošiljku sa paketomata jer je u toku bilo neko ažuriranje softvera, a šalteruše se žale kako im paketomati samo doneli probleme. Mada zamisao je dobra, a nudi i više opcija preuzimanja (zvučno, NFC, QR kod...).​

Sve te opcije preuzimanja su fantastične, volim da izbegavam kontakt sa poštarima i dostavljačima kad je god moguće. Ne zato jer mi smetaju ili tako nešto, nego više volim da preuzmem paket kad meni odgovara. Tako da je uvođenje tih paketomata pun pogodak.

Nije mi palo na pamet, ali vrlo moguće da je bio popunjen za tu vrstu pošiljke i da zato nije mogao da preusmeri.

Da zaposleni se baš dosta žale na to, hahaha ko zna šta će i biti sa tim.. 🇷🇸 💞🤭😄

Mrm mora da ismeva Srbiju, pa makar i u kontekstu paketomata. 💀
A tebi nije smešno što se zaposleni žale na tako nešto u 21. veku? Kadar je polupriučen i priučen, beže od kompjutera kao đavo od krsta, doduše plate su stvarno jako male.. Pa u pravu si, kad se sve sabere, više je žalosno nego smešno.. 😔👎

Mrzim bilo šta da poručujem u Srbiji, dok ovde u Češkoj isključivo tako kupujem bilo šta haha

Najbolja opcija mi je tzv. Zásilkovná - svakakvi razni lokali i prodavnice su im partneri i dostava se vrši njima, a ja odem i pokupim kada hoću i mogu.

To je dobro. Mislim da u Srbiji nema nešto tako rasprostranjeno. Pojedine kurirske službe imaju svoje paket shopove i saradnju sa nekim radnjama (trafikama) i pumpama, pa tu možeš da preusmeriš pošiljku, mada je izbor lokacija oskudan.

Eh što volim, evo me u Pragu u nekom baru na uglu ulica Jugoslávská i Bělehradská 🥰🤣

Gledam neke snimke s koncerta Tee Tairović i Sanja Vučić me podsjetila na Ronelu 🤣 Čak i govori Raaaa

• Haha
Reactions: Mrm
Back