Offtopic

Pa sve celije ne mozemo uvek proveravati, a to sto si rekao se lako zapamti.
Joj baš mi je drago što misliš na mene, lepo je što se setiš mojih komentara od pre 5 meseci, laska mi, nisam znao da si toliki fan ❤️

Inače ne postoji pesma koju sam "bojkotovao" da je domaća i da mi se svidela.

Pa da ali si se aktivno i glasno zalio na broj domacih pesama i sada kada je tvoja pesma/pesma koju volis u toj situaciji odjednom je problem

Sve se vraca, sve se placa.

Bukv me boli briga kako ko glasa, niti mi je problem niti ulazim u ukus drugih ljudi, s čim se ti ne bi mogao poistovetiti.

• Like
Reactions: Mrm
Da li si realan?

Pa evo kad smo vec na temi 'pojeli svoje reci', koliko si puta trazio da se neki postovi brisu jer su ljudi kao bezobrazni prema tebi, samo da bi se ti isto tako ponasao, hm?

Pa evo kad smo vec na temi 'pojeli svoje reci', koliko si puta trazio da se neki postovi brisu jer su ljudi kao bezobrazni prema tebi, samo da bi se ti isto tako ponasao, hm?
Češće sam tražio da se moji postovi brišu, da bi se izbegle neprijatne situacije ili bilo šta.. E ajde bre, na šta ja gubim vreme, ovo je.. Ma beži bre.. :/

Jako volim što ste offtopic u offtopic temi, a imate FSC temu za raspravu o toj temi xD

Ja samo volim kad dozivim da vas vidim kako ste pojeli svoje reci.
Samo ti nastavi da pratiš šta ja pišem i kad, ako ti to pruža neki vid zadovoljstva ja nemam ništa protiv, kad ne u FSC-u onda u mojim komentarima ❤️

• Like
Reactions: Mrm
Obozavam da prozivam ljude na licemernost, a dali ste mi dosta materijala veceras, hvala.

Ma ko si bre ti da prozivaš ikoga, ko i šta ti daje prava uopšte da se tako ponašaš? Ajde molim te, na šta to liči?

Meni je u celoj ovoj priči smešno što Nikove postove upućene Stefanu u tišini lajkuje Androga koji je zapravo jedini autovani i dokazani bojkotaš, koji pesme koje je želeo da šalje časti nulama kad ih neko drugi pošalje.

Back