Offtopic

Dobar marketing :D

aMloKIm.jpg

Pišite mi preporuke i iskustva za internet operatere. Želimo da promenimo Supernovu, nerealno imamo problem sa njima. Em je internet loš em ne reaguju u kratkom roku na kvar.

Ja ima problem sa njihovima resiverima, zadnjih nekoliko meseci konstantno koce kanali, seckaju.

Mi smo uveli telekom zbog sporta, jer samo to i pratimo (i ja esc). Mogu samo da kazem da zelim i telekomu, pinku, informeru i ostaloj gamadi koju je i*rala ova vlast u ovoj formi, da nestanu.

Micy i Prija zamenile albume, nemam drugo objasnjenje ovog fenomena. Psiho i Dam dam dam kao da su radjene za Micy, a recimo Lav, Lake note i Dajem godinu kao da su Prijine.

Gore pomenute Psiho i Dam Dam Dam su mi najbolje na albumu. A od balada dopada mi se Ludnica. Ostale mi se je svidjaju.

Nije loš album, spotovi su super ali njeni pokušaji "seksi sam i luda i vrcava" su mi smešni 🤣 Ne stoji joj kao da je na silu. Za sad mi se sviđa "Zver" i "Dam dam" i ostale su dobre ali mi treba vremena da procesuiram. Ipak mi je najbolji album Tee Tairović.
1. Tea
2 .Prija
3. Micy

Back