Offtopic

Ja i u maksiju izbegavam da ga kupujem iskreno...
Maksi mi je nekako skup za meso. Ugl. smenjujem Dis I Lidl u zavisnosti od akcije. A sad kvalitet je druga stvar, jedino da skroz izbacim meso, al ja to ne mogu. 😭

Maksi mi je nekako skup za meso. Ugl. smenjujem Dis I Lidl u zavisnosti od akcije. A sad kvalitet je druga stvar, jedino da skroz izbacim meso, al ja to ne mogu. 😭
DIS ti je pun ruskih stvari, da znaš samo.. 😌

Kad su otvarali megamarket u NS, svuda su bili bilbordi na kojima je pisalo 'DISte Novosađani?' hahahah

Plus za marketing. Ja nisam primetio da u Disu imaju drugačije proizvode od ostalih naših, sve je isto.

DIS u manjim mestima bukvalno uvek izgledao kao skladište, magacin. Meni tu neprijatno da kupujem.

Radujete se sto imate mogucnost da birate gde da kupujete, ima puno onih koji tu mogucnost nemaju 😉

A i to koliko imamo mogućnost je diskutabilno. Dogovaranje cena, karteli, monopolski položaji, ništa to nije strano trgovcima u Srbiji.

Ugledaj se malo na fitness bliznakinje 😆
bratz-tweevils.gif

Kad su otvarali megamarket u NS, svuda su bili bilbordi na kojima je pisalo 'DISte Novosađani?' hahahah

"DISte Novosađani? Stigo DIS." :LOL:
Mi smo dosta pazarili u početku dok je bio u Bigu, sad mi mnogo daleko. :LOL:

Onaj u Rakovici DIS je ok...
------------------------
Večeras je premijera Bejologrlićevog filma o dešavanjima u Vinči 1958, na festivalu u Lokarnu... Konstrakta i Magnifico imaju numeru u filmu.. Ajde videćemo i to šta je.. :)

Back